Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Όσο και να προσπαθούν οι κασιαδιραίοι να βιάσουν την ιστορία το αίμα δεν ξεπλένεται

Σε μια από τις πρώτες τους τηλεοπτικές παρουσίες οι χρυσαυγίτες Κασιδιάρης και Παναγιώταρος, σε εκπομπή του Ευαγγελάτου, είχαν πει ότι οι κομμουνιστές οχι μόνο δεν πολέμησαν τους Ναζί αλλά οι ναζί τους απελευθέρωσαν ως Βουλγάρους απο την Ακροναυπλία!!! Αυτά είχαν πει οι υμνητές των γερμανοτσολιάδων.  
Με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς θα θέλαμε να πούμε λίγα πράγματα για την Πρωτομαγιά του 1944, την αιματοβαμμένη Πρωτομαγιά κατά την οποία οι ναζί κατακτητές εκτέλεσαν 200 κομμουιστές στην Καισαριανή σε αντίποινα επίθεσης του ΕΛΑΣ σε αξιωματικούς του γερμανικού στρατού στους Μολάους της Σπάρτης.
Τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι κασιδιαραίοι, είχαν παραδόσει στους Γερμανούς ως πολιτικούς κρατούμενους οι δοσίλογοι συνεργάτες των κατακτητών όταν εκείνοι κατέλαβαν την Ελλάδα την άνοιξη του 1941. Η παράδοση, μάλιστα, πολιτικών κρατούμενων σε δυνάμεις κατοχής δεν έχει συμβεί σε καμιά άλλη χώρα στην παγκόσμια ιστορία. Από τους 200 οι 170 ήταν φυλακισμένοι από την δικτατορία Μεταξά στην Ακροναυπλία και οι υπόλοιποι 30 εξόριστοι στην Ανάφη. Αυτοί, λοιοπόν, οι 170 για τους κασιδιαραίους απελευθερώθηκαν από τους Γερμανούς ώς Βούλγαροι!!!! Δλδ, οι 170 από τους 200 δεν εκτελέστηκαν πότε αφού το 1941 είχαν απελευθερωθεί, με βάση τη χρυσαυγίτικη προπαγάνδα. Τέτοια λένε γιατί τέτοιοι είναι....Στη συνέχεια παραθέτουμε ένα πολύ όμορφο κολάζ που βρήκαμε στην ιστοσελίδα του συνδικάτου τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) www.setip.gr για την αιματοβαμμένη Πρωτομαγιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.