Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

"Τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες" φώναζαν εκατοντάδες μέλη της Χρυσής Αυγής στον Μελιγαλά.

Η παραπάνω πρόταση αποτελεί μέρους του ρεπορτάζ από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Δεν θέλουμε να τη σχολιάσουμε, γιατί νομίζουμε ότι τα σχόλια περιττεύουν. Απλά θα παραθέσουμε στη συνέχεια τον όρκο των ταγματασφαλιτών και 2 αποκόμματα από την Καθημερινή.

Όσοι ξέρουν ανάγνωση θα καταλάβουν.

Πέρα από τους 200 κομμουνιστές που εκτελέσθηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή, και τους 118 στο Μονοδένδρι Λακωνίας, Έλληνες εθελοντές (χίτες & ταγματασφαλίτες δηλαδή) εφόνευσαν αυτοβούλως άλλους 100 κομμουνιστές. Περισσότερους, δηλαδή, από όσους ζήτησαν οι Γερμανοί ως αντίποινα για τη δολοφονία 4 Γερμανών στρατιωτικών.

Οι εθελοντές του Παπαδόγκωνα ήταν οι ταγματασφαλίτες.    
Και τέλος ο όρκος που έδιναν οι εθνικιστές που επάνδρωναν τα τάγματα ασφαλείας τους οποίους τιμούν οι χρυσαυγίτες.

Ο όρκος του ταγματασφαλίτη:
"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."

1 σχόλιο:

  1. Σκατα στους Ταγματασφαλιτες τους Εθνοπροδοτες.Δοξα και τιμη στον Ζερβα και τον ΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.