Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια και Δήμο

Στις εκλογές ψηφίζουμε ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ είναι πραγματικά αντισυστημική ψήφος. Το ισχύον σύστημα είναι ο καπιταλισμός και το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει στόχο την ανατροπή του καπιταλισμού.
Ψηφίζουμε ΚΚΕ στους ΟΤΑ γιατί τα προβλήματα και οι λύσεις που δίνουν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι είναι πολιτικά.
Πολιτική επιλογή είναι να μην υπάρχουν τροφεία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο μοναδικός δήμος πανελλαδικά που δεν παίρνει χρήματα από τους γονείς στους παιδικούς σταθμούς είναι ο δήμος Πετρούπολης που είναι και ο μοναδικός δήμος όπου την πλειοψηφία την έχει η Λαϊκή Συσπείρωση παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Πολιτική επιλογή είναι αν τα χρήματα που διαχειρίζονται οι δήμοι θα πάνε σε έργα βιτρίνας και σε υπηρεσίες για τις οποίες θα πληρώνει ο πολίτης ή σε ενέργειες ανακούφισης του λαού με μείωση των δημοτικών τελών, μείωση ή και κατάργηση των χρημάτων που δίνουν οι δημότες για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, ενίσχυση των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης για την ανακούφιση όλων όσων δεν έχουν τα στοιχειώδη.
Πολιτική επιλογή είναι οι "λευκές νύχτες" που οι δήμαρχοι ανοίγουν κερκόπορτες για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων.
Πολιτική επιλογή είναι η χωρίς αντίδραση εφαρμογή του Καλλικράτη που μετατρέπει το δήμο σε επιχείρηση.
Πολιτική επιλογή είναι η δημιουργία δουλεμπορικών γραφείων ευρέσεως εργασίας στους δήμους τα οποία θα προσφέρουν τσάμπα εργάτες στους επιχειρηματικούς ομίλους.
Πολιτική επιλογή είναι αν θα δοθούν 20.000.000 στο Μελισσανίδη για να φτιάξει γήπεδο η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. 
Πολιτική επιλογή είναι το πάρε-δώσε με το Μαρινάκη για τον Πειραιά και το λιμάνι.
Πολιτική επιλογή είναι να μην παράσχει ο δήμος καμια διευκόλυνση στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής ώστε να απομονωθούν και να αποφύγουμε να ζήσουμε όλα όσα βιώνει σήμερα ο λαός της Ουκρανίας όπου οι ομοϊδεάτες τους καίνε ζωντανούς ανθρώπους με τις ευλογίες της Ε.Ε. και των Η.Π.Α.
Για όλα τα παραπάνω στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Καλή ψήφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.