Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Γλέζος, ο Στάλιν και οι γκεμπελίσκοι της Χρυσής Αυγής.

Πριν λίγες μέρες με αφορμή τις μπούρδες που απαντούν οι χρυσαυγίτες ώστε να αποκρύψουν τη ναζιστική τους ιδεολογία είχαμε γράψει ότι

"Οι χρυσαυγίτες φτύνουν τους ψηφοφόρους τους και προσπαθούν να τους πείσουν ότι βρέχει"

οδηγώντας τους στον εξευτελισμό αφού δεν μπορεί ένα νοήμων άνθρωπος να χρησιμοποιεί τα παιδαριώδη επιχειρήματά τους. Μετά απο εκείνη την ανάρτηση ακολούθησαν κι άλλα αντίστοιχα παραδείγματα. Πρώτο, η γελοιότητα με το Γρηγόρη Λαμπράκη στην οποία δεν χωρά κανένας σχολιασμός. Το μόνο που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι προχθές σε μια εκπομπή για τη δολοφονία Λαμπράκη ο γιος του γερμανοντυμένου - ταγματασφαλίτη Φον Γιοσμά, γνωστού και απο την εμπλοκή του στην υπόθεση Λαμπράκη, δήλωσε με περηφάνια ότι είναι εθνικοσοσιαλιστής δηλαδή ναζιστής.
Πέρα, όμως, από αυτή τη γελοιότητα αυτοί συνεχίζουν τις προβοκάτσιες. Εμπνευστής αυτή τη φορά ο ουρητής Παππάς. Όπως, λοιπόν, φαίνεται παρακάτω ο τύπος προέβει σε μια ακόμα προβοκάτσια. Αναδημοσιεύουμε από το http://gortynios.blogspot.gr/2013/05/blog-post_24.html



Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους στην αλητεία αλλά και την ηλιθιότητα οι γκεμπελίσκοι της ναζιστικής συμμορίας, προεξάρχοντος του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου Χ. Παππά,  ο οποίος ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο, φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονίζει τον Μανώλη Γλέζο "να φιλά στο στόμα άγαλμα του Στάλιν".
Έλα όμως που υπάρχει και το search by image της google και ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει που και πότε τραβήχτηκε και πρωτοδημοσιεύθηκε: Η φωτογραφία, που κάνει τον γύρο των παρακμιακών βωθρομπλοκ του ακροδεξιού χώρου είναι τραβηγμένη στις 21 Δεκεμβρίου 2012 στην Τιφλίδα από τον Shakh Aivazov του Assotiated Press και ο εικονιζόμενος ονομάζεται Ushangi Davitashvili. Για του λόγου το αληθές, δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του AP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.