Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πριν από λίγο: Παφίλης στη βουλή ξεφτιλίζει τους αισχρούς «βασιλιάδες των off shore» που τολμούν να μιλούν για τον 902...(video)

«Έχετε το θράσος εσείς να μιλάτε και να μας κατηγορείτε γιατί πουλήσαμε τον 902; Σας έπιασε ο πόνος; Eμείς τον πουλήσαμε νόμιμα για να πληρώσουμε τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Όταν εσείς έχετε ψηφίσει τέτοιους νόμους που έχουν στείλει στην κόλαση χιλιάδες εργαζόμενους. Βρήκατε εσείς να μιλήσετε για off shore; Τα μισά σας στελέχη θα πάνε φυλακή. Εσείς είστε οι βασιλιάδες της off shore και της αδιαφάνειας.  Και έχετε το θράσος να βγαίνετε στη βουλή και να μιλάτε», ήταν η μεταξύ άλλων η απάντηση του  κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη στις αισχρότητες του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, για τον 902 και το κόμμα.
Δείτε και ακούστε εδώ τον θλιβερό εκπρόσωπο της... νέας φουρνιάς στελεχών του ΠΑΣΟΚ, να διαβάζει το αντικομμουνιστικό πόνημά του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.