Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ξεβρακώθηκαν

Σήμερα η αστική "δημοκρατία" ξεβρακώθηκε. Φοβισμένη, από τη λαϊκή απήχηση του ΠΑΜΕ και από το γεγονός ότι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ έχει αρχίσει να συσπειρώνει κόσμο που βλέπει ως μοναδική διέξοδο τη λαϊκή-εργατική εξουσία, αποφάσισε να σκοτώσει για να αποδυναμώσει το ταξικό συνδικαλιστικό και να φοβίσει τον κόσμο που συσπειρώνει. Η προσπάθεια τους μπορούμε να πούμε ότι στέφθηκε με "επιτυχία". Σκότωσαν. Ένας 53χρονος οικοδόμος έπεσε νεκρός την ώρα των συγκρούσεων προδομένος από την καρδιά του.
Το λάθος που έκαναν τόσα χρόνια να "διαφημίζουν" μέσω των καθεστωτικών ΜΜΕ ότι το ΠΑΜΕ περιφρουρεί τις διαδηλώσεις του, έπρεπε να το "διορθώσουν" με βάρβαρο τρόπο. Έστειλαν εκστρατευτικό σώμα περίπου 500 ατόμων να χτυπήσει τη διαδήλωση του ΠΑΜΕ. Ήρθαν να σκοτώσουν. Έριχναν βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες με πιστόλι, κομμάτια μαρμάρου. Η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ απάντησε αποφασιστικά και θα απαντήσει πιο αποφασιστικά στο μέλλον. Όλοι αυτοί ας το θυμούνται. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.