Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Προίκα τη βουλευτική έδρα

Μια είδηση που πέρασε σχετικά στα ψιλά της χθεσινής μέρας ήταν η αντικατάσταση του βουλευτής της ΧΑ Νικήτα Σιώη από τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Ο πρώτος όντας άνεργος επικαλέστηκε λόγω παραίτησης "φόρτο εργασίας", ενώ σε πολλά sites (πχ www.enikos.gr) αναφέρεται η πληροφορία ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος είναι ο φίλος της κόρης του Μιχαλολιάκου. Αντιλαμβάνεστε ότι οι όροι ευνοιοκρατία, αναξιοκρατία, ρουσφετολογία, οικογενειοκρατία κλπ είναι απόλυτα συνυφασμένοι με την "αντισυστημική" (που λέει ο λόγος) Χρυσή Αυγή.


2 σχόλια:

  1. συνεχισε να ασχολεισε με τη χρυση αυγη και ετσι θα διωξετε τον καπιταλισμο...το ψεμα σας τελειωσε, ξεβρακωθηκατε....ειστε ενα συστημικο,μνημονιακο κινημα αλλιως θα χατε τελειωσει τη νδ με συνεργασια τσιπρα....αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τη Χρυσή Αυγή ασχολούμαι γιατί δεν πρέπει να ξαναθυσιαστούν οι πρωτοπόροι της κοινωνίας για να κερδίσουν το τέρας του Ναζισμού.
    Θα τα είχαμε κάνει αυτά με τον ΣΥΡΙΧΑ που είναι αντισυστημικός και αντιμνημονιακός;
    Μεγάλε επειδή μάλλον αντιλαμβάνεσαι το παρόν με προοπτική το πολύ ενός μηνός να ευχαριστείς που το ΚΚΕ έμεινε όρθιο και δεν έγινε η 13η συνιστώσα γιατί στα πολύ δύσκολα που έρχεται ο λαός δεν θα είχε που να ακουμπήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.