Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Και οι τυφλοί πλέον είδαν

Η κυβέρνηση εφαρμόζοντας το δόγμα "Νόμος και Τάξη" προσπαθεί ότι έκανε στη Χαλυβουργία, στο Μετρό, στους ναυτεργάτες, στους καθηγητές να κάνει και στην ΕΡΤ. Οι χθεσινές εκτροπές με την διακοπή του σήματος τόσο της ΕΡΤ όσο και του 902 από τη Digea (για να καταλαβαίνουμε και τι σημαίνει πλουραλισμός, ελευθερία λόγου κλπ στην περίοδο κρίσης του καπιταλισμού) δείχνουν ότι η τρικομματική κυβέρνηση κλείνει για μια ακόμη φορά το μάτι στη Χρυσή Αυγή. Μόνο που αυτή τη φορά οι χρυσαυγίτες όχι απλά ανταποκρίθηκαν, όπως είχαν κάνει με Μετρό, ναυτεργάτες και καθηγητές, αλλά εκδηλώθηκαν ανοιχτά. Πήραν ανοιχτά τη θέση της κυβέρνησης όπως άλλωστε έκαναν και οι λοιποί ένοικοι της πολυκατοικίας Καρατζαφέρης, Τζήμερος, Δράση.
Η ΧΑ σε 2 ανακοινώσεις της βρίζει τους απολυμένους απεργούς της ΕΡΤ. Στη δεύτερη μάλιστα τους αποκαλεί κοπρόσκυλα και ξεφτίλες. Ενώ και στο twitter ο Παναγιώταρος δημοσίευσε το παρακάτω. Νομίζουμε, ότι και οι τυφλοί πλέον είδαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.