Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση προχωρά

Η υπουργός της μεγάλης μεταρρύθμισης στην παιδεία κα. Διαμαντοπούλου φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύ χαρούμενη με την ακόλουθη είδηση που αποδεικνύει ότι ο νόμος-πλαίσιο εφαρμόζεται. Η είδηση είναι ουσιαστικά η αναφορά του φύλακα του Πανεπιστημίου Κρήτης σχετικά με την επίσκεψη αστυνομικών στο Πανεπιστήμιο.

“Στις 7:30 ήρθαν αστυνομία από Ασφάλεια και ήθελαν να μπουν στο χώρο του Πανεπιστημίου να κάνουν έλεγχο αν γινόταν καταλήψεις από φοιτητές. Τους είπα να μην μπουν και να ενημερώνονται από τον φύλακα. Έκαναν στροφή και έφυγαν. Ήταν προκλητικοί μου είπαν ότι ήθελαν να ενημερώσουν το υπουργείο τους αν γίνεται κατάληψη.”

Φανταζόμαστε ότι την ίδια χαρά θα νιώθει η υπουργός που τα παιδιά στα σχολεία θα μπουν στην εποχή του e-learning αφού δεν θα έχουν φέτος βιβλία. Ίσως, να αποδειχθεί ότι τα βιβλία είναι άχρηστα οπότε θα έχει επιτύχει μια ακόμα μεγάλη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Άντε και του χρόνου χωρίς σχολεία. Στην Ελλάδα της Αννούλας, του ΓΑΠ και των λοιπών φαντάζουν πολυτέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.