Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ήρθε η ώρα για το ελικόπτερο

Ο Λοβέρδος με τις τελευταίες του δηλώσεις κερδίζει επάξια τον τίτλο του πιο χυδαίου υπουργού. Ξεπέρασε σε χυδαιότητα ακόμα και τον Πάγκαλο και την Διαμαντοπούλου (αν και το "Συγνώμη"  της για το θέμα των βιβλίων μπορεί να είναι πιο χυδαίο από όλα). Ο τύπος, λοιπόν, που ονομάζεται Ανδρέας Λοβέρδος χρησιμοποιώντας γκεμπελίστικη μέθοδο αναγόρευσε το σύνολο των δημοσιών υπαλλήλων σε κηφήνες που ζουν και εργάζονται εις βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας. Άχρηστοι οι εκπαιδευτικοί, άχρηστοι οι γιατροί, άχρηστοι οι νοσηλευτές, άχρηστοι οι υπαλληλοι στα υπουργεία και στους ΟΤΑ, άχρηστοι οι ένστολοί, άχρηστοι όλοι. Χρήσιμοι μόνο οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι media-αρχες (που τον χαϊδεύουν) και όσοι παίρνουν 500 €.
Η χυδαιότητα του, βέβαια, δεν εξαντλήθηκε στο θέμα αυτό. Καπηλευόμενος το θάνατο των 3 εργαζόμενων στην Marfin επιτέθηκε συλλήβδην σε όλους τους αριστερούς αναγορεύοντας τους δεξιούς σε θύματα της μεταπολιτευτικής κοινωνίας. Φαντάζομαι ότι αυτός και η κυβέρνησή του έριξαν πολύ περισσότερο κλάμα από όσα κατηγόρησε τους αριστερούς ότι δεν έριξαν, τόσο πολύ που 1,5 χρόνο μετά δεν έχουν πιάσει κανέναν από όσους έκαψαν τους 3 ανθρώπους. Τόσο που δεν ασχολήθηκαν με όσα προέκυψαν από το πόρισμα που αναφέρεται σε χρήση ιδιαίτερα εύφλεκτου υλικού που δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί.
Είναι το ίδιο αισχρός και ξεδιάντροπος όσο η πολιτική τους. Όπως, έχουμε ξαναγράψει, στο πρόσωπο το δικό τους και στην Διαμαντοπούλου αποτυπώνεται πλήρως η βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και η επαίσχυντη συμπεριφορά της. Ήρθε η ώρα για το ελικόπτερο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.