Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


Εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, κατόπιν απόφασης της ΓΕΝΟΠ, έχουν καταλάβει το κέντρο Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος στη Μεσογείων. Εκεί έχουν σπεύσει συνδικαλιστές και εργαζόμενοι άλλων κλάδων δείχνοντας την αλληλεγγύης τους αλλά και διατυμπανίζοντας ότι αυτή η κατάληψη δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ αλλά το σύνολο των εργαζόμενων στη χώρα. Η συγκέντρωση μάλιστα έγινε ακόμα μεγαλύτερη από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι ο εισαγγελέας διέταξε την εκκένωση του χώρου, κάτι που δείχνει ότι η συσπείρωση και η συνεργασία των εργαζόμενων από τα κάτω είναι δυνατή. Η κατάληψη αυτή πρέπει να συνεχιστεί με συμμετοχή όλων των εργαζομένων. Πρέπει να αποτελέσει το πρώτο μεγάλο όχι του ελληνικού λαού προς τη βάρβαρη πολιτική που εδώ και 2 χρόνια λεηλατεί τις ζωές μας. Πρέπει να οδηγήσει στην απόσυρση του χαρατσιού.

ΥΓ Το παρελθόν κανενός συνδικαλιστή δεν πρέπει να επηρεάσει τους εργαζόμενους. Αν, όπως, ελπίζουμε η κατάληψη συνεχιστεί και πάρει τις διαστάσεις που πρέπει, θα αξιοποιηθεί από τους παπαγάλους των media (ήδη σήμερα Πορτοσάλτε και Καψής επιτέθηκαν εναντίον του Φωτόπουλου) το ένοχο παρελθόν τους. Μπορεί ο καθένας να έχει τις ενστάσεις του ή ακόμα και να συχαίνεται τους Φωτόπουλους και τους λοιπούς εργατοπατέρες. Τώρα, όμως, πρέπει ως εργαζόμενοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά τους και να αναλάβουμε εμείς τον αγώνα ενάντια στο χαράτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.