Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Μετά τα "μελαμψά" έρχεται η σειρά των "ερυθρών" σκουπιδιών

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής ονόματι Παππάς στην ομιλία στα πλαίσια της "γιορτής" που διοργανώνουν κάθε χρόνο με αφορμή το τέλος του εμφυλίου και την ήττα του ΔΣΕ, από το αστικό κράτος και τους αμερικάνους συμμάχους του, ανάμεσα στα άλλα είπε και τα παρακάτω:
«...Κάνουμε τελετές μίσους. Ναι, κάνουμε τελετές μίσους, γιατί μισούμε οτιδήποτε ανθελληνικό, μισούμε οτιδήποτε θα σταθεί εμπόδιο στην ελευθερία της πατρίδας μας. Μισούμε όλους αυτούς τους προδότες κι αυτούς θέλουμε να εξοντώσουμε. Μισούμε όλους τους ανθέλληνες, όλα αυτά τα ερυθρά σκουπίδια (...)»
Όπως διαβάζετε πέρα από τα "μελαμψά σκουπίδια" για τα μαντρόσκυλα των αστών, στην Ελλάδα υπάρχουν και ερυθρά σκουπίδια που θέλουν να εξοντώσουν. Οι φασίστες, οι ναζιστές (την Κυριακή στις Θερμοπύλες ο Μιχαλολιάκος τους απέδωσε επίσημα τον όρο "Τάγματα Εφόδου" με προφανή αναφορά στο χιτλερικό καθεστώς καλώντας τους στα πεζοδρόμια με ακονισμένες ξιφολόγχες) έχουν ξεσαλώσει. Έχοντας τη αμέριστη συμπαράσταση τους συστήματος το οποίο έχουν αναλάβει με τα πρησμένα μπράτσα τους να στηρίξουν, επιδίδονται στην στοχοποίηση του εχθρού του συστήματος που εκπροσωπούν που δεν είναι άλλος παρά το οργανωμένο εργατικό - ταξικό κίνημα.

Έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της οικονομικής ελίτ που μέσω των ΜΜΕ προβάλει έντεχνα τον "αντισυστημικό" χαρακτήρα των ναζιστών, αποσιωπώντας τις καθημερινές επιθέσεις σε μετανάστες, αποσιωπώντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν έβαλε υπογραφή για να προσκληθεί στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της βουλής ο Στουρνάρας για το σκάνδαλο της πώλησης της ΑΤΕ, αποσιωπώντας ότι είναι υπέρ της ΕΕ και του ευρωμονοδρόμου, αποσιωπώντας ότι δεν θίγει πουθενά στο πρόγραμμά της την εξουσία των μονοπωλίων, η Χρυσή Αυγή θα αρχίσει σιγά - σιγά να φανερώνει τον επόμενο εσωτερικό εχθρό, γιατί από αυτόν διατηρείται στην επικαιρότητα ο εθνικοσοσιαλισμός, που μετά τους μετανάστες που δεν είναι άλλος από το λαό και τους εργαζόμενους που αντιστέκονται στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού. 
Οι καιροί είναι ενδιαφέροντες (που λέει και η κινέζικη κατάρα) και η ύπαρξη και δράση της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να προβληματίσει και να μας υποψιάσει όλους. Η νύχτα των κρυστάλλων και η πυρπόλυση του Ραιχστάγ αποτελούν για τους ναζί παραδείγματα πολιτικής δράσης που ονειρεύονται να επαναλάβουν. Ο αρχηγός τους άλλωστε σε προεκλογική συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο δήλωσε ότι αγαπάει την προβοκάτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.