Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ετοιμαστείτε για πολλή "νομιμότητα"

Για τα παρακάτω γεγονότα ο Δένδιας δήλωσε ότι όπως και στην περίπτωση της χαλυβουργίας εφαρμόστηκε ο νόμος. Ετοιμαστείτε για πολλή "νομιμότητα" το επόμενο διάστημα.
 

Πλαστικές σφαίρες κατά διαδηλωτών στις Σκουριές Χαλκιδικής!

 
Από το theinsider.gr
 
 
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στις Σκουριές Χαλκιδικής μεταξύ κατοίκων που αντιδρούν στην επένδυση μεταλλείων χρυσού στην περιοχή και αστυνομικών δυνάμεων. 
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων οι αστυνομικές δυνάμεις εκτός από την εκτεταμένη χρήση χημικών επιτέθηκαν στους διαδηλωτές με πλαστικές σφαίρες. Μάλιστα δημοσιεύται στο διαδίκτυο φωτογραφία η οποία φέρεται να απεικονίζει τραύμα από πλαστική σφαίρα.
plastiki_sfera
Κατά την διάρκεια των συγκρούσεων τρία περιπολικά της αστυνομίας παραδόθηκαν στις φλόγες καθώς και σημεία του δάσους. 
2_22-preview
Νωρίτερα το ΑΠΕ μετέδωσε ότι παρόντες στη συγκέντρωση είναι έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα τους η βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, η οποία δήλωσε στο πρακτορείο ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για να μην ξεπουληθεί η γη για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Καναδών, που ενδιαφέρονται για τη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.