Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

«Τι κρίμα ολόκληρη γιατρός να είσαι αριστερή»! Το… «ιατροσυνδικαλιστικό» της Αστυνομίας προκαλεί...

Από Α.Ρ.Σ.Ι. – Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών:
"Η σ. Κ.Ζ. είναι ειδικευόμενη γιατρός. Συμμετέχει ενεργά στους κοινωνικούς αγώνες από τα φοιτητικά της χρόνια. Είχε δώσει το παρόν στις κινητοποιήσεις του 2008-2009 για την συλλογική σύμβαση των νοσοκομειακών γιατρών, στο κίνημα επισχέσεων στα νοσοκομεία καθώς και στην περσινή πανιατρική κινητοποίηση με την κατάληψη του υπουργείου υγείας. Επίσης έχει συμμετάσχει σε όλες τις γενικότερες κινητοποιήσεις των δύο τελευταίων ετών ενάντια στα καταστροφικά αντιλαϊκά μέτρα της χούντας ΕΕ – ΔΝΤ. Είναι μέλος της ΓΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο της Α.Ρ.Σ.Ι., ενώ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου το μεσημέρι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά από … παρακολούθηση (!;) σταμάτησαν το αυτοκίνητο της Κ.Ζ. με οδηγό και μοναδικό επιβάτη την ίδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, χωρίς να σημειωθεί κάποια τροχαία παράβαση ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο. Μετά από έλεγχο των χαρτιών (διπλώματος, άδειας κλπ) ακολούθησε έρευνα (!!;;) στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου βρέθηκαν (οποίο έγκλημα !!!) ξεχασμένες αφίσες στο βάθος του πορτ – μπαγκάζ : της ΑΡΣΙ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Παρά τις εντονότατες διαμαρτυρίες της Κ.Ζ., ακολούθησε «κράτηση» επί τόπου της οδηγού και του αυτοκινήτου επί μιάμιση ολόκληρη ώρα (!!!;;;) διανθισμένη με τα ακόλουθα «μαργαριτάρια» από τους αστυνομικούς :

1)«Ξέρουμε ποια είσαι, πού σπούδασες, που δουλεύεις, τα στοιχεία των γονιών σου, το παρελθόν του πατέρα σου (!!!!) κλπ, κλπ, χαρτί και καλαμάρι». (Έδωσαν μάλιστα και συγκεκριμένα παραδείγματα για να δείξουν πως … δεν μπλοφάρουν).

2)«Εμείς παλεύουμε να καθαρίσουμε την Αθήνα από τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ και έχουμε δουλειά αυτήν την περίοδο αλλά εσείς το μόνο που ξέρατε να κάνετε είναι να τρέχετε στην Υπατία για συμπαράσταση στους μετανάστες».

3)«Εσύ και οι δικοί σου έχετε αναστατώσει τα νοσοκομεία (!!!!!!)».

4)«Αυτές τις μέρες θα καθαρίσουμε την Αθήνα και από σας, όχι μόνο από τους μετανάστες». (Σ.Σ. από «σας» ποιους ; τους αριστερούς ; τους συνδικαλιστές γενικά ; τους αγωνιζόμενους νέους γιατρούς πιο συγκεκριμένα

5)(Στο τέλος αμέσως με την … απελευθέρωση της «ομήρου» : ) «Τι κρίμα ολόκληρη γιατρός να είσαι αριστερή» (!!!!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.