Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Οι φασίστες ξεσαλώνουν

Η είδηση που ακολουθεί  έρχεται σε συνέχεια των ναζιστικών χαιρετισμών του Μιχαλολιάκου, των κηρυγμάτων ξενοφοβίας και ρατσισμού από τον Άδωνη, των επεισοδίων στον Άγιο Παντελεήμονα και των υπολοίπων φαινομένων που δείχνουν ότι το αυγό του φιδιού δεν εκκολάπτεται στην ελληνική κοινωνία αλλά δυστυχώς έχει σπάσει και το φίδι έχει βγει βόλτα.
Ακολουθεί η είδηση:
Ατυχη, μέσα στην τύχη της, μια αλλοδαπή οικονομική μετανάστρια, νόμιμα εργαζόμενη στην Ελλάδα, σε βαθμό και χρόνο τέτοιο ώστε να καταστεί δικαιούχος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και να βλέπει το όνειρό της για ένα σπίτι να γίνεται πραγματικότητα.
Επεσε, όμως, πάνω στον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη (Λάρισα), ο οποίος αρνήθηκε να επιδώσει το παραχωρητήριο! Για να δικαιολογήσει, μάλιστα, τη ρατσιστική συμπεριφορά του, κατέφυγε στο λαϊκισμό, λέγοντας ότι πρέπει πρώτα να πάρουν σπίτια όλοι οι Έλληνες που τα έχουν ανάγκη.

Και όταν η πρόεδρος του ΟΕΚ τού φώναξε «ντροπή», εκείνος πράγματι κοκκίνισε, αλλά από θυμό, καλώντας τον παριστάμενο υφυπουργό Εργασίας Β. Γκεγκέρογλου να «μαζέψει» την υφισταμένη του γιατί -όπως είπε- φέρθηκε άσχημα σε εκπρόσωπο του ελληνικού Κοινοβουλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.