Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Οχετός

Ο πολιτικός βόθρος που ακούει στο όνομα ΛάΟΣ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι τα πολιτικά ζώα που τον εκπροσωπούν οραματίζονται την ανέγερση νέων Παρθενώνων στη Μακρόνησο.
Το κόμμα που ανήγαγε το τάκλιν σε πολιτική έκφραση και ενέταξε στην πολιτική σκηνή της χώρας τον Ψινάκη, με αφορμή τη συζήτηση για τα οικονομικά των κομμάτων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.
"Τα κατεστημένα κόμματα έχουν όλα, άλλα περισσότερους και άλλα λιγότερους "σκελετούς" στη ντουλάπα. Μόνο το ΚΚΕ τους έχει στο υπόγειο και είναι βουλγαρικής προελεύσεως."
Η, προφανής, αναφορά σε ΕΑΜοβουλγάρους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη των όσων είπε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Ν. Σοφιανός στον άντρα της Ευγενείας στην εκπομπή της κ. Χατζηνικολάου. Ο κ. Σοφιανός είπε στο γνωστό τηλεμαϊντανό ότι αποτελεί τον πολιτικό απόγονο των Γερμανοτσολιάδων, των Χιτών και των ταγματασφαλιτών. Φαίνεται οι υπόλοιποι πλασιέ του κόμματος ζήλεψαν που η αναφορά στους προγόνους τους αφορούσε μόνο τον Μπουμπούκο και έσπευσαν να μας υπενθυμίσουν ότι και αυτοί τους ίδιους πολιτικούς προγόνους έχουν. Άξιος ο μισθός τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αποτελούν το μόνο αξιόπιστο συνομιλητή της  κυβέρνησης

1 σχόλιο:

  1. Ο Σοφιανός τη Δευτέρα έπρεπε να πει πιο πολλά σε αυτό το σίχαμα που είναι όλη τη μέρα στα κανάλια και λέει ότι βλακεία του έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.