Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ε, όχι και φασίστες

Ο πρόεδρος του ΛάΟΣ για μια ακόμη φορά μπροστά στο κομματικό του κοινό ξεκούμπωσε τη ρόμπα με την οποία προσπαθεί να κρύψει τη φασιστική-ακροδεξιά του ιδεολογία και αποκάλυψε το μεταναστευτικό του πρόγραμμα "όταν θα έρθει στα πράγματα" όπως χαρακτηριστικά είπε. Αναλυτικά η είδηση:

Καρατζαφέρης: «Θα βυθίζω πλοία με λαθρομετανάστες»

Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο, στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στα σχέδιά του, όταν έρθει στα πράγματα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε ξενοφοβικό ντελίριο, προειδοποίησε τους ενδιαφερόμενους, λέγοντας: βολευτείτε όσο καιρό είναι στη βουλή Παπανδρέου και Σαμαράς  και κατέληξε, λέγοντας ότι όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί.

1 σχόλιο:

  1. Ο Καρατζαφέρης και η παρέα του δεν είναι αντιπαθείς. Είναι φασίστες. Μην συγχέουμε τις λέξεις. ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Τώρα αν είναι να συγκρίνουμε πολιτικά κόμματα με σατιρικές εκπομπές νομίζω ότι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα εκτός αν θεωρείς ότι και οι Καρατζαφέρηδες κάνουν σάτιρα. Ο Λαζόπουλος δεν μου είναι αρεστός και συμφώνω ότι έκοψε και έραψε στο βίντεο που επισυνάπτεις. Η Ελληνοφρένεια πάλι νομίζω ότι κάνει αξιόλογη σάτιρα με υπερβολές βέβαια και αυτή. Αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί η δράση ενός πολιτικού με έναν που κάνει σάτιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.