Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Δεν θα περάσουν!! - Τρομερό όχι από μια ανεπανάληπτη λαοθάλασσα

Από το http://giorgossarris.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7209.html

Hταν μια μοναδική συγκλονιστική διαδήλωση. Εκατοντάδες χιλιάδες λαού πλημμύρισαν το Σύνταγμα γεμίζοντας ασφυκτικά κάθε γωνιά του. Ηταν το μεγαλύτερο, το πιο ουσιαστκά και καίρια δυναμικό και  μαχητικό συλλαλητήριο από όσα έχουν γίνει ως τώρα!
Ο λαός της Αθήνας, μέσα σε σύννεφα δακρυγόνων, ομοβροντίες κρότου λάμψης και κάτω από καταρρακτώδη βροχή που οι πιο πολλοί δεν περίμεναν μετα τις παράξενες συνεχόμενες καλοκαιριές του Νοέμβρη, φώναξε πως δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια να τον σφάξουν και να του κλέψουν τη ζωή.
Η παρουσία των τεράστιων μπλοκ του ΠΑΜΕ που βγήκαν νωρίς στην πλατεία κυρίως από Ερμού και Σταδίου, έδινε και όγκο αλλά, το πιο σπουδαίο, παλμό ταξικό και αγωνιστικό σ' αυτό το αξέχαστο βράδυ στην πλατεία Συντάγματος.
Δεν θα περάσουν!!!
Δημοσιεύουμε μερικές φωτογραφίες-δυστυχώς όχι σε καλή ποιότητα λόγω της νύχτας- και θα επανέλθουμε με φωτογραφίες, βίντεο και σχολιασμό αυτού του τρομερού συλλαλητήριου.


Φιλελλήνων περίπου 8 το βράδυΥ.Γ.Η επιστροφή του ΠΑΜΕ στην πλατεία(στις 2 τελευταίες φωτο), μετά την έξοδό του από τη Φιλελλήνων και τη Συντάγματος όπου δέχτηκε βροχή δακρυγόνων, ήταν μια από τις πιο δυνατές στιγμές του συλλαλητηρίου.
Θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε πρώτα αυτό το βίντεο πριν το τελικό ολης της σημερινής ανεπανάληπτης διαδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.