Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Σαμαράς, μια αποκαλυπτική ομιλία

Ο πρωθυπουργός σήμερα σε ένα ακόμα παραλήρημα ξεδίπλωσε όλη την προπαγάνδα, εμπλουτίζοντας της με νέα στοιχεία, που ακούμε εδώ και 3 χρόνια λίγες μέρες πριν την ψήφιση των μνημονίων. Απείλησε με φτώχεια και εξαθλίωση. Τρομοκράτησε το λαό ότι απειλείται από φανατικούς και των 2 άκρων, εμφανιζόμενος ο ίδιος ως μετριοπαθής και εγγυητής της ομαλότητας. Ένας εκ των πυρπολητών της χώρας, ο άνθρωπος που έχει κάνει την μεγαλύτερη πολιτική κωλοτούμπα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας, ο πολιτικός που έχει διαγράψει βουλευτές επειδή ψήφισαν αλλά και επειδή δεν ψήφισαν τα μνημόνια είναι εχθρός του λαού. Είναι, εκ των βασικών υπευθύνων για την εφαρμογή των πολιτικών που έχουν οδηγήσει χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία, που έχουν βάλει εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα στην αγορά, που έχουν στείλει χιλιάδες Ελληνόπουλα στο εξωτερικό αναζητώντας δουλειά,  που έχει ρίξει στη δυστυχία της ανεργίας 1.500.000 Ελλήνων, που οδηγεί μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερους να αναζητούν τροφή στα σκουπίδια ή στα συσσίτια. Ε, πάει πολύ αυτός ο τύπος να απειλεί έναν λαό χρεοκοπημένο με χρεωκοπία.Δεν πιάνουν οι απειλές κ. Σαμαρά. Να πείτε σε αυτούς που υπηρετείτε ότι ο λαός δεν μπορεί να τρομοκρατείτε για πάντα και να ανέχεται ως μονόδρομο τη φτώχεια και την εξαθλίωση. 
Όσο για την προσπάθεια τρομοκράτησης μέσω της επίκλησης της περίφημης θεωρίας των 2 άκρων, είναι άλλη μια τρανή απόδειξη του ρόλου του φασισμού και της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς, λοιπόν, για μια ακόμη φορά έβαλε στο ίδιο καζάνι τους μαχαιροβγάλτες των μεταναστών, τους καταστροφείς των μαγαζιών των μεταναστών, που εδώ και 3 μέρες  ανενόχλητοι έχουν εξαπολύσει ένα από τα γνωστά πογκρόμ εναντίον των μεταναστών, με τους εργαζόμενους που αγωνίζονται για να κοπεί ο μισθός, η σύνταξη, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, οι παροχές για δημόσια υγεία και παιδεία, ισχυριζόμενος ότι ο λαός όσο απειλείται από τους πρώτους απειλείται και από τους δεύτερους. Ωστόσο, η συνέχεια της ομιλίας του ήταν αποκαλυπτική για το ποιο απο τα 2 λεγόμενα άκρα φοβάται αυτός και η τάξη του. 
Αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό μιλώντας ξανά για επιβολή της νομιμότητας παντού και για ανακατάληψη των πόλεων ρίχνοντας νερό στο μύλο της προπαγάνδας της Χρυσής Αυγής. Ας θυμίσει κάποιος στον πρωθυπουργό ότι η λεγόμενη επιβολή της νομιμότητας έχει εφαρμοσθεί εναντίον ανυπεράσπιστων μεταναστών (όπως είδαμε την περασμένη εβδομάδα μέχρι και τουρίστες έχουν νιώσει την επιβολή της στο πετσί τους) δίχως να έχουν χτυπηθεί κυκλώματα σωματεμπορίας διακίνησης ναρκωτικών, προστασίας και λοιπών εγκληματικών δράσεων. Επίσης, επί πρωθυπουργίας του η επιβολή της έγινε όταν ο Μάνεσης έδωσε εντολή να σπάσει η απεργία στο εργοστάσιο του, εναντίον των απεργών που πάλευαν για το ψωμί τους. Όμως, τα πογκρόμ των φασιστών ενάντια στους μετανάστες δεν συναντούν καμιά αντίδραση από την αστυνομία. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ποιους αφορά η επιβολή της νομιμότητας. Εντάσσεται και αυτή στο πλαίσιο της επίθεσης εναντίον του λαού και των εργαζόμενων. Άρα, σωστά μιλάει ο Σαμαράς για 2 άκρα γιατί αυτά υπάρχουν. Στο ένα άκρο είναι οι εργαζόμενοι και στο άλλο ο Σαμαράς, η Χρυσή Αυγή και αυτοί τους οποίους υπηρετούν. Δηλαδή, η οικονομική ελίτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.