Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Προκλητικός και ξεδιάντροπος

Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός εξακολουθεί να προκαλεί τον ελληνικό λαό. 3 μέρες μετά την ψήφιση του πιο αντιλαϊκού και επαίσχυντου νομοσχεδίου που έχει περάσει από την ελληνική βουλή την τελευταία 35ετία, ο κ. Παπανδρέου ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δίχως ντροπή, δίχως τσίπα δηλώνει "ότι η κρίση θα ξεπεραστεί με την αναδιανομή του εισοδήματος". Το μόνο που δεν είπε υπέρ ποιων θα είναι η αναδιανομή. Γιατί το πρόγραμμα που εφαρμόζει οδηγεί σε αναδιανομή υπέρ των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και των μεγαλο-επιχειρηματιών.
Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να καταλάβει ότι έχει χάσει το δικαίωμα να προτείνει τρόπους διεξόδου από την κρίση γιατί ο ίδιος αποτελεί αναπόσπαστό κομμάτι της κρίσης. Η πολιτική του καριέρα τελειώνει με την εκτέλεση τού συμβολαίου που ανέλαβε εναντίον των Ελλήνων.

1 σχόλιο:

 1. Πριν από λίγους μήνες ακούσαμε από επίσημα κυβερνητικά χείλη για μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ για δημιουργία ενεργειακού κόμβου στο Πλατυγιάλι , με τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος .

  Φαίνεται όμως ότι επρόκειτο για μνημόνιο κ
  αποπροσανατολισμού αφού η τιμή που προτείνουν οι προμηθευτές του Κατάρ

  είναι διπλάσια των διεθνών τιμών , όπως έγραψε και ο Κόσμος του Επενδυτή . Οι δε θέσεις εργασίας δεν ήταν χιλιάδες όπως διαφήμιζαν οι κομματικοί ντελάληδες , αλλά λιγότεροι από 140 . Το παραμύθι τελείωσε δεν τσιμπάει κανείς πλέον. Μόνο οι κομματικοί ντελάληδες το συνεχίζουν για ψηφοθηρικούς λόγους και για να καλύψουν την οσφυοκαμψίας τους απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

  Ευχαριστώ για την φιλοξενία . Ο Δήμαρχος Αστακού

  DR Παναγιώτης Στάϊκος Αριστούχος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.