Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Τι λέτε ρε $@#!^%#&^@!%#&^!@%#&^

Παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων του MEGA και του ALTER περνάνε από το μυαλό μου συνεχώς βωμολοχίες. Δεν είναι πρώτη φορά θα μου πείτε. Πράγματι, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα 2 κανάλια την πρωτοβουλία της τράπεζας Πειραιώς (ως πρόταση Σάλλα την παρουσιάζουν αλλά δεν λένε ότι κυριότερος μέτοχος είναι ο Βαρδινογιάννης) είναι εξοργιστικός. Το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους να πανηγυρίζουμε που μια τράπεζα που έχει διατηρηθεί εν λειτουργία με τα χρήματα του ελληνικού λαού ζητάει να αγοράσει 2 κρατικές τράπεζες. Αντί να έχουμε την κρατικοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών, αφού η χρηματιστηριακή τους αξία, είναι μικρότερη από τα χρήματα που έχουν λάβει ως βοήθεια θα πρέπει να πανηγυρίζουμε που ξεπουλιέται άλλο ένα κομμάτι της δημόσιας περιουσίας.
(Upd1) Διαβάζοντας την πρόταση της Πειραιώς ακόμα και ένας άσχετος με τα χρηματιστηριακά παιχνίδια βγαίνει από τα ρούχα του. Ο κ. Σάλλας και η παρέα του προτείνουν για την εξαγορά της ΑΤΕ 0,53 € ανά μετοχή ενώ η μετοχή της τράπεζας σήμερα είναι 1,14 € !  Δηλαδή, οι τραπεζίτες που έσωσαν τις τράπεζες του με λεφτά του ελληνικού λαού θέλουν να αγοράσουν την περιουσία του δημοσίου τσάμπα.
(Upd2)  Πριν από λίγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Γεώργιος Σίδερης αποκάλυψε στον "Αθήνα 9,84" πως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που αποτελεί κρατική περιουσία, δάνεισε στην Τράπεζα Πειραιώς λόγω έλλειψης ρευστότητας της τελευταίας, το ποσό των 350 εκ. ευρώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.