Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Από την περασμένη Παρασκευή η Ιαπωνία και ο πλανήτης εν γένει βιώνει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές της ανθρώπινης ιστορίας. Το μέγεθος της είναι ασύλληπτο. Χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν, χιλιάδες αγνοούνται και ακόμα περισσότεροι είναι άστεγοι. Βέβαια, η εξέλιξη με το πυρηνικό εργοστάσιο, ενδέχεται να κάνει την έως τώρα καταγεγραμμένη τραγωδία να φαντάζει μικρή (ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην γίνει). Ωστόσο, η κατασκευή 55 πυρηνικών εργοστασίων σε μια από τις πιο σεισμογενείς περιοχές του πλανήτη φέρνει στην επικαιρότητα την εγκληματική συμπεριφορά ανθρώπων που καθορίζουν τις τύχες των λαών. 
Μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζουν τίποτα και έχοντας οργανώσει ένα σύστημα παραπληροφόρησης, πείθουν τους λαούς ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από τις δραστηριότητες τους γιατί έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας. Δυστυχώς, όμως, η φύση όταν ξεσπά διαψεύδει τους ισχυρισμούς τους με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι κύριοι αυτοί θα πρέπει να κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Η καταστροφή αυτή ελπίζουμε να κάνει τόσο τους γείτονες μας  να αναθεωρήσουν τα σχέδια τους όσο και τους ντόπιους υποστηρικτές της δημιουργίας πυρηνικών εργοστασίων (προεξάρχοντος του Καρατζαφέρη ο οποίος με το επιχείρημα ότι αφού υπάρχει ο κίνδυνος από το Κοζλοντούι και από τα εργοστάσια που ετοιμάζει η Τουρκία υποστηρίζει ότι θα πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο έγκλημα) να το βουλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.