Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Έγκλημα και τιμωρία

5/5/2010 
Μπροστά στο λαϊκό ποτάμι που εκείνη τη μέρα είχε ξεχυθεί στους δρόμους της χώρας εναντίον του μνημονίου Ι, ο φόβος του κράτους οδηγεί τα πιο σκοτεινά μυαλά του παρακράτους να κάνουν ένα φρικτό έγκλημα σκοτώνοντας 4 ανθρώπους μέσα Marfin. 2 χρόνια μετά το έγκλημα αυτό παραμένει ανεξιχνίαστο.

6/5/2010 
Το έγκλημα της Marfin ακολουθείται από το έγκλημα εις βάρος ολόκληρου του ελληνικού λαού. Η χώρα προσφεύγει στο μηχανισμό στήριξης με τα γνωστά αποτελέσματα. Βέβαια, αυτό το έγκλημα εξιχνιάστηκε. Τους ενόχους του ξέρουμε. Φυλακή δεν έχουν πάει, ακόμα, μπορούμε όμως να τους στείλουμε σπίτια τους. 

Παπανδρέου, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Λοβέρδος, Χρυσοχοϊδης, Σαμαράς, Μπακογιάννη, Βορίδης, Γεωργιάδης, Καρατζαφέρης κλπ. το βράδυ πρέπει να ψάχνουν για δουλειά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.