Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αίμα, τιμή, Δημιουργία Ξανά

Το παραπάνω σύνθημα νομίζουμε ότι από σήμερα μπορεί υιοθετηθεί από το κόμμα των Μάνου - Τζήμερου αφού ο τελευταίος στις προτάσεις του για το μεταναστευτικό νομίζουμε ότι έβαλε τα γυαλιά στη Χρυσή Αυγή. Τι είπε ο πρόεδρος  του κόμματος αυτού: 
1. Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από έναν Έλληνα
2. Οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε επιχειρήσεις που πρέπει να ανταγωνιστούν αντίστοιχες στη Βουλγαρία 
3. Η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ότι στις πατρίδες τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους.
Χωρίς, ίχνος, τσίπας είπε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε περαιτέρω τους μετανάστες και να τους αμείβουμε με χαμηλότερους μισθούς από τους Έλληνες (λες και αν υιοθετηθεί η πρότασή του οι εργοδότες θα δίνουν περισσότερα στους Έλληνες) ώστε να είναι ανταγωνιστικές οι ελληνικές επιχειρήσεις και βέβαια έχοντας διαμορφώσει τέτοιες συνθήκες που οι Αφγανοί θα προτιμούν να μείνουν στο Αφγανιστάν. Arbeit Macht Frei κ. Τζήμερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.