Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Καλά το λέτε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες. Αποφασίστε!

Θαυμάστε υποψήφιο βουλευτή κόμματος στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του οποίου ακούγονται συνθήματα όπως το "τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφαλαίο ή με τους εργάτες", "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" και άλλα κλεμμένα. Δείτε στο τέλος το video (στο 3:00) μετά τους τσάτσους του Μάνεση. Για όσους δεν μπορείτε να δείτε το video διαβάστε παρακάτω





Είναι αποκαλυπτικός ο τρόπος με τον οποίο ο εργατολόγος κατα τ'αλλα Αλέξης Μητρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιμετωπίζει το δίκιο του εργαζόμενου λαού, καθώς συμφωνεί απόλυτα με τον συνάδελφό του της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Σταϊκούρα.

Αναφερόμαστε φυσικά στην σημερινή τους παρουσία, στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 (ακολουθεί video)

Μητρόπουλος : "Κάνανε έντιμο αγώνα τα παιδιά της Χαλυβουργίας ... "
Σταϊκούρας : "Ναι αλλά υπάρχει μια απόφαση"
Μητρόπουλος : "Έτσι ναι ναι"

Δηλαδή σκάστε, μπείτε μέσα και δουλέψτε με 500 ευρώ στους 1700 βαθμούς !

Αυτοί που μιλούν προεκλογικά για κατάργηση του Μνημονίου, για επαναφορά των μισθών, για διασφάλιση των εργατικών δικαιωμάτων, στην ουσία ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, που έχουν ως μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κηφήνα Μάνεση.


Παπαδάκης : "Η απόφαση καθυστέρησε 220 ημέρες ..."
Σταϊκούρας : "Για την ταχύτητα απόδοσης της δικαιοσύνης έχουμε μιλήσει αρκετές φορές"
Μητρόπουλος : "Δεν φταίνε οι εργαζόμενοι, τότε μπορεί να προσέφυγε ο εργοδότης ..."

Άρα Μητρόπουλε η απόφαση του αστικού δικαστηρίου, που κρίνει παράνομη την απεργία των Χαλυβουργών, μια απεργία που στηρίζετε απο την πλειοψηφία των εργαζομένων, αποτελεί απόδοση δικαιοσύνης ??? Απλά λες πως, δεν φταίνε οι εργαζόμενοι που η δικαιοσύνη δεν αποδόθηκε νωρίτερα ... Η δικαιοσύνη των 500 ευρώ, η δικαιοσύνη των ελαστικών σχέσεων εργασίας, η δικαιοσύνη αυτών που εσύ θες να καταργήσεις ?

Εργατολόγος, και μάλιστα αριστερός σου λένε ...
Οι πουλημένες αριστερές ουρές της ΓΣΕΕ και των εργοδοτών, λέμε εμείς ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.