Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η λύσσα τους για τους χαλυβουργούς δεν κρύβεται

Από το πρωί όλα τα αστικά ΜΜΕ που ελέγχονται από την τάξη του Μάνεση, από αυτούς δηλαδή που ληστεύουν τον ιδρώτα και τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι, έχουν λυσσάξει εναντίον του ηρωικού αγώνα των χαλυβουργών που εδώ και 7 μήνες δίνουν τη μάχη για όλη την εργατική τάξη αρνούμενοι να υπογράψουν και να συμβιβαστούν με τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Αγωνιζόμενοι για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια. Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα πρωτοστάτησε ο ΣΚΑΙ (ποιος άλλος;), ο οποίος με αφορμή τη δικαστική απόφαση που κήρυξε παράνομη μια απεργία 220 μέρες μετά την έναρξή της οργίασε πραγματικά.
Σαν τίτλο της είδηση είχε
"Μέλη του ΠΑΜΕ εμποδίζουν την είσοδο εργαζομένων στη Χαλυβουργία". Λες και το ΠΑΜΕ κάνει 7 μήνες απεργία. Λες και το ΠΑΜΕ ψηφίζει κάθε εβδομάδα απεργία. Λες και οι απεργοί ήθελαν να μπουν 220 μέρες να δουλέψουν και δεν τους άφηνε το ΠΑΜΕ.
Βέβαια το αίσχος του ΣΚΑΙ και των υπολοίπων μέσων που αναπαρήγαγαν το ψεύδος δεν σταμάτησε εκεί. Το κείμενο της είδησης ήταν το ακόλουθο.


«Μέλη του ΠΑΜΕ εμποδίζουν την είσοδο εργαζομένων στην Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο παρά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την απεργία που είχε ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου του 2011.
Η εκπρόσωπος (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) των εργαζομένων Ελένη Καταβάτη κατήγγειλε στο ΣΚΑΪ ότι οι εργαζόμενοι είναι αιχμάλωτοι του ΠΑΜΕ και ζήτησε την αποχώρηση των μελών από την είσοδο, ώστε να μπουν οι εργαζόμενοι.
«Επαγγελματίες απεργούς που χρηματοδοτούνται από το ΚΚΕ» χαρακτήρισε το ΠΑΜΕ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης».

Ανακάλυψε ως εκπρόσωπο των εργαζόμενων μια κυρία Καταβάτη. Ποιος την εξέλεξε ρε παλικάρια; Αυτή εκπροσωπεί τους εργαζόμενους και όχι η διοίκηση του σωματείου που εκλέχθηκε πριν 15 μέρες μέσα από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες; Η κυρία αυτή το πρωι βγήκε στον Ant1 και κατηγορούσε έναν από τους απεργούς ότι είναι υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (λες και το να είναι κάποιος υποψήφιος στις εκλογές είναι αδίκημα). Καλά θα κάνει κάποιος να της πει ότι οι συνδικαλιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ άρα αυτοαναιρείται, γιατί δεν κλείνει το ΠΑΜΕ την πύλη. 

ΥΓ. Για το μπουμπούκο δεν σχολιάζουμε είναι γνωστός ο ρόλος του. Άντε παλικάρια του ΣΚΑΙ και το Μιχαλολιάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.