Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Γερμανοτσολιάδες ο Άρης στοιχειώνει ακόμα τα βράδυα σας

Πριν λίγο διαβάσαμε στο blog fimotro μια ανάρτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου ο οποίος λέει ότι μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με τίτλο "Ε.Ο. 1821" ανέλαβε την ευθύνη για την κλοπή των προτομών του καπετάνιου του ΕΛΑΣ,  του αρχηγού του μεγαλύτερου εθελοντικού στρατού της Ευρώπης, του αρχηγού της Εθνικής Αντίστασης του μεγαλύτερου ήρωα του 20ου αιώνα, Άρη Βελουχιώτη. Η προκήρυξη είναι ένα αισχρά διχαστικό και ανιστόρητο κείμενο και δεν έχουμε καμιά διάθεση να την αναδημοσιεύσουμε. Όποιος θέλει μπορεί να το βρει.
Είναι ένα κείμενο γεμάτο μίσος για τους Έλληνες Αντιστασιακούς, βγαλμένο από τα πιο βρώμικα μυαλά των υμνητών των ταγμάτων ασφαλείας και των λοιπών προδοτών, γερμανοτσολιάδων. Οι φασίστες πιστοί στον ιστορικό τους ρόλο είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διχάσουν τον ελληνικό λαό, για να μην αντιμετωπίσει ενωμένος την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Το μέλλον είναι μαύρο και οι μαύροι καλούνται να επαναδραστηριοποιηθούν. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Αντισταθείτε στο φασισμό. Οι υμνητές των ταγμάτων ασφαλείας πρέπει να ξαναμπούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Για λόγους ιστορικής αναφοράς δημοσιεύουμε τον όρκο των ταγματασφαλιτών και των Ελασιτών. Για να μπορεί ο καθένας να βγάλει εύκολα τα συμπεράσματα του για το ρόλο κάθε πλευράς.

Ο όρκος των ταγματασφαλιτών

"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."


Ο όρκος που είχε γράψει ο ίδιος ο Άρης για την πρώτη αντάρτικη ομάδα που είχε δημιουργήσει είναι ο παρακάτω


"Εγώ, παιδί του Ελληνικού Λαού, ορκίζομαι ν’ αγωνιστώ πιστά στις τάξεις του ΕΛΑΣ για το διώξιμο του εχθρού από τον τόπο μας, για τις ελευθερίες του Λαού μας, κι ακόμα, να είμαι πιστός και άγρυπνος φρουρός προστασίας στην περιουσία και το βιος του αγρότη. Δέχομαι προκαταβολικά και την ποινή του θανάτου αν ατιμάσω την ιδιότητά μου ως πολεμιστής του Εθνους και του Λαού και υπόσχομαι να δοξάσω και να τιμήσω το όπλο που κρατώ και να μην το παραδώσω εάν δεν ξεσκλαβωθεί η Πατρίδα μου και δεν γίνει ο Λαός νοικοκύρης στον τόπο του.”

Ενώ ο επίσημος όρκος του Ελασίτη όπως αυτός συντάχθηκε από την ΠΕΕΑ ήταν ο εξής:

“Ορκίζομαι ότι θα αγωνιστώ έως την τελευταία σταγόνα του αίματός μου για την πλήρη απελευθέρωση, ακεραιότητα και ανεξαρτησία της πατρίδας. Για την περιφρούρηση των συμφερόντων του ελληνικού λαού και την αποκατάσταση και κατοχύρωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του. Για τον σκοπό αυτό θα υπακούω στις πράξεις και αποφάσεις της ΠΕΕΑ και θα εκτελώ ευσυνείδητα και πειθαρχικά τις εντολές και οδηγίες των ανωτέρων μου και θα αποφεύγω κάθε πράξη που θα με ατιμάζει σαν άτομο και σαν αγωνιστή του ελληνικού λαού”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.