Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Φασίστες

Οι παγκόσμιοι δολοφόνοι ξαναχτυπούν και δυστυχώς στη συμμορία παίρνει μέρος και η χώρα μας. Η εγκληματική οργάνωση του ΝΑΤΟ βομβαρδίζει τη Λιβύη με ενεργό συμμετοχή ελληνικών αεροσκαφών. Ο ελληνικός στρατός συμμετέχει στα εγκλήματα που αποφασίζει το ΝΑΤΟ πιο άμεσα από ποτέ. Ο ΓΑΠ, ο οποίος, από τότε που άρχισε η εξέγερση στη Λιβύη είχε πολύ συχνές επαφές με το φιλαράκι του τον Καντάφι, τώρα συμμετέχει στο έγκλημα εναντίον του Λιβυκού λαού. Δυστυχώς, οι κυβερνώντες της χώρας αρνούμενοι το πνεύμα αλληλεγγύης που ο ελληνικός λαός δείχνει διαχρονικά προς όλους τους δοκιμαζόμενους λαούς αποτελούν ενεργά μέλη της παγκόσμιας τρομοκρατικής οργάνωσης.
Όσο, για όσους χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι βομβαρδίζουν τη Λιβύη για να σώσουν τον λαό της χώρας θα τους πω ότι δεν κάνουν το ίδιο στο Μπαχρέιν. Αντίθετα, χωρίς να ανοίξει μύτη η Σαουδική Αραβία έστειλε 1000 στρατιώτες για την καταστολή της εξέγερσης. Θυμηθείτε τι είχε γίνει όταν το Ιράκ είχε εισβάλει στον Κουβέιτ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Ο Λιβυκός λαός μπορεί να υποστηριχθεί με πολιτικά μέσα τα οποία θα ήταν και πολύ πιο αποτελεσματικά. Όσο ο Καντάφι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της ΕΕ ήταν καλός συνεταίρος, τώρα ξαφνικά έγινε δικτάτορας. Άλλος ένας ειρηνικός πόλεμος. Η οργουελική κοινωνία στην οποία ο πόλεμος ονομάζεται ειρήνη είναι γεγονός.
Α, και για να μην το ξεχάσω να απελαθούν οι λαθρομετανάστες Λίβυοι που θα έρθουν στη χώρα μας. "Εμείς δεν φταίμε, τι να τους κάνουμε, να πάνε στη χώρα τους" που λένε και οι νεο-Έλληνες.  Το ότι ο ελληνικός στρατός τους διώχνει  από τη χώρα τους δεν παίζει ρόλο. Στα παπάρια μας, ας πεθάνουν.

9 σχόλια:

  1. φιλαρακι,αυτο ειναι λαικισμος........τη στιγμη που ολοι ξερουμε οτι υπαρχει τεραστιο προβλημα με την τοσο μεγαλη,παρανομη και ανεξελεγκτη ελευση ανθρωπων,εδω και πολλα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να αναδεικνύονται τα αίτια της μετανάστευσης και η συμμετοχή της χώρας μας στην αύξηση των μεταναστών και των προσφύγων δεν είναι λαϊκισμός. Λαϊκισμός είναι να λες ότι για την ανεργία και την οικονομική κρίση φταίνε οι μετανάστες. Τα προβλήματα που προκύπτουν από την παρουσία μεταναστών χωρίς χαρτιά στη χώρα είναι άλλο ζήτημα οπως και ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αιτια της μεταναστευσης, δεν σχετιζονται με τις αποφασεις της μικρης ελλαδας, η οποια ακομα και αν δε συμμετειχε, παλι θα δεχοταν αυτα τα μεταναστευτικα ρευματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολίγον έγκυος δεν υπάρχει. Συμμετέχουμε ενεργά στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και στη σφαγή λαών. Συμμετέχουμε σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς που εγκληματούν. Χτες στη Βουλή η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρηματολόγησαν υπερ της επέμβασης. Η προθυμία μας για συμμετοχή στις αποφάσεις των διεθνών οργανισμών αποτελεί βασική αιτία για την δραματική αύξηση του αριθμού των μεταναστών στη χώρα. Η προθυμία μας, μας οδήγησε στην υπογραφή της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που ουσιαστικά εγκλωβίζει τους μετανάστες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε η κυρια, δυστηχως προπαγανδιζετε. Λετε πως η απροθυμη γερμανια, που δεν συμμετεχει στους βομβαρδισμους δεν φερει ευθυνη. Ενω ευθυνη φερει η προθυμη ελλαδα. Επισης κανετε πως δεν καταλαβαινετε, προφανως διοτι απευθυνεστε σε συγκεκριμενης ιδεολογικης αποχρωσης κοινο. Ας υποθεσουμε οτι η ελλαδα δεν συμμετειχε. Αυτη λοιπον, θα ηταν η βασικη αιτια για την δραματικη αυξηση, του αριθμου των μεταναστων στην προθυμη Δανια, που συμμετεχει ενεργα με τα f-16 της, στους βομβαρδισμους? Τελος, ναι μεν η ελληνικη κυβερνηση δεν ειχε αλλη επιλογη, οπως και η αξ. αντιπολιτευση ως κυβερνητικες παραταξεις, στο να συνεναισουν στην επεμβαση, αλλα τη συνθηκη Δουβλινο II την υπεγραψε η κυβερνηση Σημιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προπαγανδίζω καταγγέλλοντας την ελληνική συμμετοχή στους πολέμους του ΝΑΤΟ και δεν προπαγανδίζουν όσοι ονομάζουν 20 χρόνια τον πόλεμο ειρήνη; Προφανώς, η υποχρέωση των κυβερνήσεων την οποία επικαλείστε σχετίζεται με την απροθυμία των περισσοτέρων Ελλήνων να αντισταθούν για τη σωτηρία ενός άλλου λαού. Φοβάμαι, μην έρθει η σειρά μας, κάτι που σίγουρα δεν αφορά μόνο κοινό συγκεκριμένης ιδεολογικής απόχρωσης.

    Ευχαριστώ για την προσπάθεια ερμηνείας αλλά το συμπέρασμα περί Γερμανίας που δεν συμμετέχει δεν μπορεί να ευσταθεί γιατί η Γερμανία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και έχει πρωτοστατήσει σε άλλους αντίστοιχους πολέμους πχ Γιουγκοσλαβία.Άλλωστε και τώρα στη Λιβύη η Γερμανία έστειλε αεροπλάνα στο Αφγανιστάν ώστε να μπορέσουν οι Αμερικάνοι να μετακινήσουν από εκεί αεροπλάνα στη Λιβύη.

    Για τη μετανάστευση, θεωρείτε ότι οι πόλεμοι του ΝΑΤΟ δεν αποτελούν τη βασικότερη αιτία (μαζί με τις συνθήκες εξαθλίωσης κάτω από τις οποίες ζουν πολλοί λαοί) διόγκωσης της; Η χώρα μας όντας χώρα υποδοχής δεν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική και όχι πάντα πρόθυμή να συνδράμει στα εγκλήματα που σχεδιάζουν ΝΑΤΟ, ΕΕ και ΗΠΑ;
    Βέβαια, ο πόλεμος στη Λιβύη δεν θα προκαλέσει μόνο πρόσφυγες και μετανάστες αλλά και μια γενικευμένη αποσταθεροποίηση η οποία μπορεί να εμπλέξει και τη χώρα μας σε πολεμικά σενάρια.

    Τη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ την υπέγραψε η κυβέρνηση Σημίτη φέροντας τη μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά και η επόμενη κυβέρνηση Καραμανλή δεν την κατήγγειλε, ούτε κανείς από τα 2 μεγάλα κόμματα τολμάει να το εκστομίσει ούτε καν σαν απειλή.

    Όλα τα παραπάνω δεν φανερώνουν ότι έφτασε ο καιρός οι ελληνικές κυβερνήσεις να αρχίσουν να αρνούνται κάποια πράγματα. Η προθυμία δεν μας βγαίνει.

    ΥΓ Χαίρομαι, ειλικρινά, πολύ που εσείς, προφανώς, δεν αποτελείτε μέρος του κοινού της ιδεολογικής απόχρωσης που αναφέρετε ότι απευθύνομαι, και μου δίνεται τη δυνατότητα αυτής της αντιπαράθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προπαγανδιζετε, διοτι γνωριζετε πως δεν ειναι στο χερι της εκαστοτε ελλ. κυβερνησης, η συμμετοχη της χωρας. Επισης, επισημαινετε την απροθυμια των ελληνων να αντισταθουν, για τη σωτηρια ενος λαου. Ξεκινηστε, λοιπον, πρωτος την αντισταση. Καντε τον κοπο, να ταξιδεψετε στην Λιβυη και να συμπαρασταθειτε απο κοντα, στον δοκιμαζομενο λαο της. Η αντιστασιακη αρθρογραφια σας, μπορει να μην αποτελει εμπρακτη συμπαρασταση, αλλα θεωρειτε πως σας επιτρεπει να διαφημιζετε, οτι διαφερετε απο τους υπολοιπους (απαθεις) ελληνες, χρησιμοποιωντας εκφρασεις του τυπου "στα παπαρια τους" και "ας πεθανουν". Αυτο σας κανει να εμφανιζεστε, ως δηθεν πιο ευαισθητος. Στην πραγματικοτητα ομως, αυτη η νοοτροπια σας οδηγει, στο να γινεσθε αυτο ακριβως που αποδοκιμαζετε,δηλαδη νεοελληνας. Οσον αφορα, την προσπαθεια σας να συνδεσετε στο αρθρο σας, την ενδεχομενη μεταναστευτικη ροη απο τη λιβυη στην ελλαδα, με τη συμμετοχη της ελλαδας στους βομβαρδισμους και παλι προσποιηστε οτι δεν καταλαβαινετε. Διοτι, οι μεταναστευτικες συνεπειες που υφισταται η ελλαδα, προφανεστατα, δεν σχετιζονται με την συμμετοχη της στους βομβαρδισμους. Συνεχιζετε επισης, τη λογικη του τσουβαλιασματος. Λετε ουσιαστικα, πως την ιδια ευθυνη φερει η κυβερνηση Σημιτη, που υπεγραψε τη συνθηκη Δουβλινο II, με την κυβερνηση Καραμανλη, η οποια δεν την κατηγγειλε. Ειναι επισης προφανες, πως αυτη σας η σταση, αποσκοπει στην εξυπηρετηση του ιδεολογικου σας χωρου. ΥΓ Και εγω με τη σειρα μου χαιρομαι, ειλικρινα, που δεν αποτελω μερος του κοινου της ιδεολογικης αποχρωσης, που θεωρει για τον εαυτο του, οτι ειναι περισσοτερο ευαισθητος και αγωνιστης απο τους υπολοιπους, οπως χαιρομαι επισης, που δεν αποτελω μερος του κοινου της ιδεολογικης αποχρωσης, που θεωρει για τον εαυτο του οτι ειναι περισσοτερο πατριωτης απο τους υπολοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι στο χέρι της χώρας να μην συμμετέχει στους βομβαρδισμούς άλλων χωρών; Αστειεύεστε προφανώς. Ένα παράδειγμα θα χρησιμοποιήσω. Η Τουρκία όχι μόνο δεν συμμετείχε στον πόλεμο στο Ιράκ αλλά απαγόρευσε την διέλευση των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων από τα εδάφη της.

    Το ίδιο ευαίσθητοι και αγωνιστές, σαφώς και δεν είναι όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτου ιδεολογικής απόχρωσης. Ακούγεται εγωιστικό; Δεν πειράζει , έτσι είναι. Δεν νομίζω να δραστηριοποιούνται το ίδιο και με τον ίδιο ανιδιοτελή τρόπο οι εργαζόμενοι που δεν γνωρίζουν τι θα πει σωματείο και συλλογικές διαδικασίες εκπροσώπησης με αυτούς που αφιερώνουν χρόνια ολόκληρα για να οργανώσουν υγιή σωματεία. Δεν αγωνίζονται το ίδιο αυτοί που απεργούν με κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους, με αυτούς που όχι απλά δεν απεργούν αλλά ιδεολογικοποιούν την απεργοσπασία. Δεν αγωνίζονται το ίδιο αυτοί που προσπαθούν βρουν δουλειά χωρίς "δόντι", με αυτούς που πριν ψηφίσουν επισκέπτονται πολιτικά γραφεία και οργανώνουν συγκεντρώσεις υποψηφίων βουλευτών στα σπίτια τους με αντάλλαγμα το διορισμό.

    Αν σας πείραξαν τόσο πολύ οι δύο εκφράσεις που αναφέρετε σημαίνει ότι προφανώς ότι δεν ανήκετε σε αυτούς που τις λένε. Εγώ δεν τσουβάλιασα ούτε έδωσα χρώμα σε αυτούς που δεν νοιάζονται αν οι μετανάστες θα πεθάνουν ή όχι.

    Αφού σας ενοχλεί το τσουβάλιασμα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σας παρακαλώ, καταγράψτε μια σειρά πραγματικών διαφορών μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Θα έχει ενδιαφέρον. Όπως, αφού πιστεύετε ότι οι πόλεμοι δεν ευθύνονται για τη μετανάστευση και την προσφυγιά, αναφέρετε κάποιες άλλες σπουδαιότερες, κατά τη γνώμη, σας αιτίες.

    ΥΓ Η προτροπή να πάω στη Λιβύη να συμπαρασταθώ δεν είναι λαϊκισμός, φαντάζομαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.