Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Το αυγό έσπασε και τα φίδια κυκλοφορούν ελεύθερα
Μετά τους μετανάστατες χτυπούν και τους κομμουνιστες (Upd)

Άντρες με ένα pitbull έκαναν ζημιές σε εκλογικό περίπτερο στην Α. Παρασκευή και γρονθοκόπησαν δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας η επίθεση προέρχεται από μέλη της Χρυσής Αυγής. Πληροφορία, που δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλους μάρτυρες καθώς οι δράστες δεν έφεραν διακριτικά.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 22:00 το βράδυ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου βρίσκονται πολλά εκλογικά περίπτερα, μεταξύ των οποίων και εκείνο του ΚΚΕ. Χωρίς να προηγηθεί τίποτα δύο άτομα με ένα σκύλο ράτσας pitbull πλησίασαν το περίπτερο και αφού πέταξαν νερό και πορτοκαλάδες στις μικροφωνικές εγκαταστάσεις του περιπτέρου του ΚΚΕ, φώναζαν συνθήματα "Θα πεθάνετε κομμούνια".

Μόλις έγινε αυτό το περιστατικό ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ, Γιώργος Τσιμπουκάκης πλησίασε τους δύο άντρες και τους ζήτησε το λόγο.

Εκείνοι με τη σειρά τους, άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και το κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο. Ο τραυματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου του έγιναν 4 ράμματα γύρω από το μάτι.

2 σχόλια:

  1. "Στη Γερμανία οι ναζιστές πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές, και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.Μετά ήρθαν για τους Εβραίους, και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές, και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.Μετά ήρθαν για τους καθολικούς, εγώ ήμουν προτεστάντης και γι’ αυτό δεν μίλησα.Μετά ήρθαν για μένα, αλλά μέχρι τότε δεν είχε μείνει πια κανείς να μιλήσει για μένα.." -Martin Niemoller

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πρεπει να συνειδητοποιησετε οτι εχει ξεκινησει ενας πολεμος μεταξυ βολεμενων και αβολευτων,χωρις κανονες,οπου ολα ειναι πιθανα....κι αν ο ταλαιπωρος σε δει ως αιτια της καταστροφης του(κι ας μην εισαι) να μην περιμενετε πολιτισμο....αναζητηστε τις ευθυνες σε αυτους που ξεκινησαν τον πολεμο μηπως και ετσι σταματησει αλλιως ετοιμαστειτε και πολεμηστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.