Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Για τη Μέρκελ και τη Λαγκάρντ γαυγίζουν, για τα πραγματικά αφεντικά τσιμουδιά

Και ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε, και καλά κάνουμε, με τους ναζιστές που οι εκφασισμένοι Έλληνες, ως αμόρφωτοι χάνοι, προϊόντα της υποκουλτούρας, του βολέματος και του ατομικισμού που εδραιώθηκε τα τελευταία 20 χρόνια χειροκροτούν κάθε φορά που άναδρα ανθρωποειδή δέρνουν κάποιο μετανάστηή τον απειλούν να πως αν δεν κλείσει το μαγαζί του θα του το κάψουνε (βλέπε Νίκαια) ή τελικά του το καίνε (σημερινή είδηση πέταξαν μολότοφ σε κουρείο αλλοδαπού στη Μεταμόρφωση) ο πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχάνων Γερμανίας έκανε δήλωση ότι η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει Ειδική Οικονομική Ζώνη της Ευρώπης. 

Ο πρόεδρος των βιομηχάνων της Γερμανίας εκφράζοντας την εξουσία του κεφαλαίου στην Ε.Ε. έδειξε το μέλλον που προδιαγράφεται για τη χώρα μας. Ουσιαστικά, είπε ότι θα πρέπει στην Ελλάδα να αμειβόμαστε με μισθούς Κίνας, χωρίς εργασιακά δικαιώματα, οι επιχειρήσεις να τυγχάνουν φορολογικής ασυλίας και να εκμεταλλεύονται ανεμπόδιστα το φυσικό και ορυκτό πλούτο της χώρας. Η δήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί προέρχεται από τον προϊστάμενο της Μέρκελ, αφού και η Μέρκελ, όπως ο Σαμαράς, ο Παπανδρέου, ο Μόντι, ο Ραχόι και οι υπόλοιποι ηγέτες δεν είναι τίποτα άλλο από το πολιτικό προσωπικό της οικονομικής ελίτ της Ευρώπης. Αντί, λοιπόν, η δήλωση αυτή να προξενήσει θυελλώδεις αντιδράσεις όπως γίνεται κάθε φορά που η Μέρκελ ή κάποιος άλλος Ευρωπαίος πολιτικός πουν κάτι για τη χώρα μας η δήλωση πέρασε σχεδόν στα ψιλά. 
Το μόνο κόμμα που έβγαλε ανακοίνωση είναι το ΚΚΕ (την παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης). Φυσικά, αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Δείχνει ξεκάθαρα τη στόχευση κάθε πολιτικού φορέα και το κατά πόσο επιθυμούν την αλλαγή του ισχύοντος καθεστώτος και συστήματος, του καπιταλιστικού, το οποίο μας έχει φέρει στην τρέχουσα θέση. Οι κραυγές του ΣΥΡΙΖΑ και οι τσαμπουκάδες του Καμμένου ξεκινούν και τελειώνουν στην κα. Μέρκελ και στην κα. Λαγκάρντ. Για τους πραγματικούς κατόχους της εξουσίας τσιμουδιά. Στη Χρυσή Αυγή δεν αναφέρομαι γιατί αυτοί 3 μέρες τώρα χτυπάνε το κεφάλαιο στις λαϊκές και στα πανηγύρια......

ΥΓ. Το timing της έντασης της δράσης της ΧΑ μόνο τυχαίο δεν είναι. Αποπροσανατολίζει αρκετά παρουσιάζοντας τους μετανάστες ως την αιτία του κακού και ταυτόχρονα τρομάζει το λαό.


Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Την δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων πως η Ελλάδα πρέπει να μετατραπεί σε ένα είδος οικονομικής ζώνης εντός της ευρωζώνης, σχολίασε με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, η οποία έχει ως εξής:
"Η πρόταση των Γερμανών βιομηχάνων να γίνει η Ελλάδα Ειδική Οικονομική Ζώνη, μέσα στην ευρωζώνη, σημαίνει εργαζόμενοι χωρίς στοιχειώδη δικαιώματα και φυσικός και ορυκτός πλούτος παραδομένος στις ορέξεις τους. Αυτό είναι το κοινό όνειρο Γερμανών και Ελλήνων καπιταλιστών, αυτόν το στόχο προωθεί η στρατηγική της ΕΕ. Το δίλημμα για τους εργαζόμενους είναι: Σύγχρονοι δούλοι των μονοπωλίων ή πάλη για την κοινωνικοποίησή τους με αποδέσμευση από την λυκοσυμμαχία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.