Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τα "Τάγματα Εφόδου" on camera

Σήμερα, σε πανηγύρι που γίνεται στην Ραφήνα με αφορμή την αυριανή γιορτή της Παναγίας, "Τάγμα Εφόδου" (πλέον και επίσημα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις Μιχαλολιάκου) Χρυσαυγιτών με επικεφαλής 2 βουλευτές, τον "Καιάδα" και έναν ακόμα, υποκαθιστώντας το κράτος και την αστυνομία διέλυσε τους πάγκος μεταναστών (on camera υπάρχει σχετικό βίντεο) αφού πρώτα οι βουλευτές ζητούσαν από τους μικροπωλητές να δουν τα χαρτιά τους. 
Η "αντισυστημική" Χρυσή Αυγή μπορεί άνετα να κάνει τις παρελάσεις της παντού υποκαθιστώντας την αστυνομία, ελέγχοντας χαρτιά πολιτών, καταστρέφοντας πάγκους μικροπωλητών και γενικά κάνοντας ότι γουστάρει. Τόσο "αντισυστημική" που φοβάται το σύστημα και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί να την αντιμετωπίσουν.
Βεβαίως, για τη σημερινή έφοδο δεν υπάρχει καμιά διάθεση εφαρμογής του νόμου. Ο νόμος εφαρμόστηκε στη Χαλυβουργία και στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής. Ας είμαστε έτοιμοι να εφαρμοστεί και στις πλάτες των ανέργων και των απεργών τους οποίους οι χρυσαυγίτες θα βαράνε παρέα με τους αστυνομικούς.
Και μια ερώτηση για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Οι βαρύγδουπες εξαγγελίες σας κ. Δένδια περί μη ανοχής των Ταγμάτων Εφόδου πήγαν περίπατο ή τις κάνετε για να στήνεται καβγαδάκια με τους Χρυσαυγίτες στη Βουλή να αυξάνουν κι άλλο τα ποσοστά τους; Όπως φάνηκε σήμερα, το θέατρο της Παρασκευής στη Βουλή δεν θα το μονοπωλεί πλέον ο Τσίπρας άλλα και η Χρυσή Αυγή.

ΥΓ Στο βίντεο από την έφοδο εμφανίζεται ο "Καιάδας" να λέει ότι είναι στη Ραφήνα για τη γιορτή της Παναγίας. Τις θυσίες των ζώων που κάνει επί σκηνής με το συγκρότημά του τις αφιερώνει στην Παναγία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.