Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Νέα Μέτρα Δίχως ΝΤροπή

  1. Μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
  2. Μείωση των συντάξεων για τους συνταξιούχους του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.
  3. Περικοπές στο 13ο και 14ο μισθό και για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και για τους συνταξιούχους Δεν αποκλείεται να υπάρξει και οριστική κατάργηση των «δώρων», αφού το ΔΝΤ προτείνει «πληρωμές μισθών και συντάξεων για 12 μήνες το χρόνο αντί για 14», ενώ η Κομισιόν έχει θέσει ήδη από το Δεκέμβρη θέμα περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.
  4. Παραπέρα μείωση στους μισθούς του Δημοσίου με την περικοπή όλων των επιδομάτων που ξεπερνούν το ύψος του καθιερωμένου βασικού μισθού.
  5. Κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και των συμβάσεων αορίστου χρόνου με νομοθετική ρύθμιση, ώστε να καταργηθεί η υποχρεωτική εφαρμογή των κατώτατων αμοιβών.
  6. Επέκταση όλων των μορφών ελαστικής απασχόλησης.
  7. Μείωση του κόστους περίθαλψης.
  8. Επιβολή νέων φόρων σε αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίους
  9. Κατάργηση οργανισμών του Δημοσίου και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
  10. Κλείσιμο ή ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ και κρατικών επιχειρήσεων
  11. Άρση της μονιμότητας στο δημόσιο τομέα.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ..ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΟΧΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ,,ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να έρθουν μήπως και φτιάξουν το κ....κράτος μας. Να απολυθούν όλοι οι ρέμπελοι δημόσιοι υπάλληλοι.
    Να μας μάθουν να δουλεύουμε. Να κόψουν αργίες και γιορτές. Να κόψουν όλα τα μαιμού επιδόματα και συντάξεις. Να κόψουν επιτροπές και παραεπιτροπές που τρώνε οι υμέτεροι. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να υποφέρει γιατί είναι συνένοχος στην λαμογιά των πολιτικών επειδή αυτός τους εξέθρεψε και τους ψηφίζει. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.