Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η υποκρίσια του φασίστα

Από το 2310net 
Δήθεν κόπτονται για τρία πράγματα: ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Αυτό είναι το διαχρονικό μότο των ελλήνων φασιστών, δηλωμένων και αδήλωτων. Από τα χρόνια του εμφυλίου, του μετεμφυλιακού παρακράτους, της χούντας και της παρασιτικής ζωής τους κατά την μεταπολίτευση, όλοι οι φασίστες εμφανίζονταν ιδιαίτερα ευαίσθητοι για αυτές τις τρεις αξίες. Πάμε να δούμε όμως πως η σύγχρονη μοδάτη έκφραση του φασισμού, η Χρυσή Αυγή, παραποιεί και αλλοιώνει ακόμα και αυτές τις αξίες στο όνομα των οποίων υποτίθεται ότι δρα.
ΠΑΤΡΙΣ: Οι άνθρωποι οι οποίοι υμνούν τον μέγιστο σφαγέα και καταστροφέα της πατρίδας τους, αυτοί οι οποίοι τιμούν ως ήρωες τους δωσίλογους συνεργάτες του κατακτητή της χώρας τους, αυτοί οι δήθεν εθνικιστές που ποζάρουν στις φωτογραφίες με όλα τα σύμβολα του γερμανικού στρατού, αυτοί που έχουν κεντήσει το κορμί τους με σβάστιγκες, αγκυλωτούς σταυρούς και ό,τι άλλο σχεδίασαν οι ναζί σκιτσογράφοι του Χίτλερ, πως τολμούν να μιλούν για πατρίδα; Πατριώτες οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων; Άντε να μάθετε πρώτα τον εθνικό ύμνο και μετά ελάτε να μας τα ξαναπείτε.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Όσο η Χρυσή Αυγή ζούσε στο περιθώριο ήταν μια οργάνωση που πίστευε στον Θεό Πάνα, και στο Δωδεκάθεο. Εντάξει, άβυσσος η ψυχή του πιστού. Εδώ υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν στο ιπτάμενο μακαρονοτέρας, ο Δίας και ο Ερμής μας πείραξε; Όταν άρχισαν όμως τα νούμερα να ανεβαίνουν τότε άρχισαν και οι δεήσεις στον Χριστό. Ξέρετε εκείνον τον εβραίο που γεννήθηκε στη Ναζαρέτ. Ήθελαν βλέπετε να μιλήσουν σε ένα κοινό το οποίο στην Ελλάδα είναι κολλημένο με τη θρησκεία όπως το κατακάθι στον ελληνικό καφέ. Έτσι ξεχάστηκαν τα ποιήματα-ωδές στον Σατανά του αρχηγού τους, ξεχάστηκε και το δωδεκάθεο και άρχισε η αγάπη για την Παναγία. Αλήθεια ρε Χρυσαυγίτες, πιστεύετε σε μια θρησκεία που κεντρικό της πρόσωπο έχει έναν Εβραίο;
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ:  Όλοι οι φασίστες λένε ότι πιστεύουν στην οικογένεια. Πρέπει, λέει ο άνθρωπος να παντρεύεται, ειδικά ο Έλληνας, ώστε να γεννάει παιδιά και να μεγαλώσει ο ελληνισμός. Κάτι σαν το «γαμάτε γιατί χανόμαστε» αλλά με δικά τους λόγια. Είναι στ’ αλήθεια υπέρ της οικογένειας οι χρυσαυγίτες; Δεν θα αναφερθώ στα κουτσομπολιά που φέρουν τον Κασιδιάρη να είναι αντροχωρίστρας και να μπαίνει ανάμεσα στην Βούλα και τον σύζυγό της. Ούτε στην βουλευτή του κόμματος και σύζυγο του αρχηγού που διατηρεί ξενοδοχείο για παράνομα ζευγάρια. Αυτά είναι κατινιές.
Όταν ζητάς να πεταχτούν έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα μωρά των μεταναστών, πόσο πραγματικά πιστεύεις στην οικογένεια;. Πόσο πιστεύει αλήθεια ένας χρυσαυγίτης στην ανάπτυξη των παιδιών; Πόσο χώρο πιστεύετε θα δίνει ο χρυσαυγίτης-πατέρας στο παιδί του να αντιδράσει, να αμφισβητήσει, να συγκρουστεί μαζί του; Πόσο ελεύθερη και ανεξάρτητη μπορεί να είναι μια γυναίκα σε μια χρυσαυγίτικη οικογένεια; Αυτό που στην πραγματικότητα λατρεύουν δεν είναι η οικογένεια, είναι η εξουσία του πατέρα. Η αναπαραγωγή σεξιστικών και εξουσιαστικών προτύπων. Τα υπόλοιπα μέλη είναι απλά αναγκαία γιατί για να είσαι βοσκός πρέπει να υπάρχει κοπάδι. Δεν παντρεύονται γιατί έτσι εξυπηρετούν κάποιον ιερό σκοπό. Παντρεύονται για να έχουν κάποιον να εξουσιάζουν. Βλέπετε η καθημερινότητα ενός χρυσαυγίτη είναι δύσκολη. Δεν είναι λίγο να έχεις κάποιον «πυρηνάρχη» πάνω από το κεφάλι σου να σου δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα για μια ζωή. Πρέπει να έχεις κι εσύ κάπου να ξεσπάς. Γι’ αυτό κάνε εκεί μια οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.