Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Μόνο Ναζιστές αγανακτούν προσχεδιασμένα

Χθες στη Βουλή τα λεβεντόπαιδα με τα ναζιστικά τατουάζ πρόσθεσαν ένα νέο επεισόδιο στο σήριαλ κοροϊδίας του λαού. Οι ναζί, λοιπόν, γνωρίζοντας από πριν ότι θα αγανακτήσουν, θα εκραγούν, θα βρίσουν του υπόλοιπους βουλευτές και τελικά θα αποχωρήσουν είχαν στήσει κάμερα ώστε να καταγράφονται τα καραγκιοζιλίκια τους γιατί ήξεραν ότι το κανάλι της Βουλής δεν καταγράφει τέτοιου είδους "αυθορμητισμούς" εντός Βουλής. Φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει καταλάβει ότι τα σόου εντός βουλής πουλάνε και το εκμεταλλεύονται.
Πέρα από τη γελοιότητα του πράγματος υπάρχει και η επικινδυνότητα γιατί ένα μεγάλο μέρος του λαού που ψάχνει εργολάβους λύσεων, που θέλει κάποιος να πλακώσει τους κλέφτες χειροκροτά τα στημένα καραγκιοζιλίκια. 
Χειροκροτά αυτούς που συμφωνούν με το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας, των θυγατρικών της και των καλλιεργήσιμων εκτάσεων που έχουν υποθηκεύσει οι αγρότες. Χειροκροτά αυτούς που από βήματος της Βουλής εκθειάζουν το Λάτση (βλέπε ομιλία Παναγιώταρου για το ζήτημα του πλωτού μουσείου http://papagalizw.blogspot.gr/2012/09/blog-post_61.html ), αυτούς που ενώ για τα πάντα είναι λαλίστατοι για το τσάκισμα από τις δυνάμεις καταστολής των 6 μήνες απλήρωτων εργατών των ναυπηγείων δεν έβγαλαν άχνα, τσιμουδιά. Έχει ευθύνη ο λαός να καταλάβει το ρόλο και τους σχεδιασμούς των Ναζί. Αν δεν το κάνει έγκαιρα όταν θα το καταλάβει θα είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.