Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Το "Προσεχώς Ελληνίδες" ΔΥΣΤΥΧΩΣ έγινε πραγματικότητα. Ως πότε θα είμαστε απαθείς;

Στις 27 Απριλίου 2010, λίγες μόνο μέρες πριν την ψήφιση των μέτρων του μνημονίου Ι, είχαμε κάνει την ανάρτηση (http://papagalizw.blogspot.gr/2010/04/blog-post_27.html#more) με τίτλο "Προσεχώς Ελληνίδες". Δυστυχώς, 2,5 χρόνια μετά αυτό που έδειχνε νομοτελειακό γίνεται ρεπορτάζ σε ξένη, ιταλική, εφημερίδα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας λέει ότι Ελληνίδες, λόγω της φτώχειας, πηγαίνουν στην Ιταλία και εκπορνεύονται. Η καπιταλιστική κρίση και η δυστυχία που την ακολουθεί οδηγεί άλλους στην αυτοκτονία, άλλους στην τρέλα, άλλους στην επαιτεία, άλλους στην πορνεία. Οι δυστυχισμένες αυτές γυναίκες αποδεικνύουν ότι όλες αυτές οι γυναίκες που έρχονταν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και εκπορνεύονταν, άλλες μετά από βασανιστήρια από τα κυκλώματα των νταβατζήδων, άλλες από τη βια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, την απόγνωση στην οποία οδηγούν όλες αυτές οι πολιτικές των "μεταρρυθμίσεων", που όπως λέει και ο Πορτοσάλτε μετατρέπουν την Ελλάδα από Σοβιετεία σε ελεύθερη, καπιταλιστική οικονομία. Πολιτικές που για κάποιους αυξάνουν το πάχος των κόκκινων χαλιών που περπατάνε και για άλλους ανάβουν κόκκινα φώτα. 
Αναρωτιόμαστε στο άκουσμα αυτής της είδησης τύποι όπως ο Γεωργιάδης, που όλα τα τελευταία χρόνια έλεγε, ότι αν στον εμφύλιο είχαν επικρατήσει οι κομμουνιστές τώρα οι γυναίκες μας θα ήταν πόρνες στο εξωτερικό πως νιώθει που οι ελληνίδες εκπορνεύονται ως αποτέλεσμα των μνημονίων στην ψήφιση των οποίων πρωτοστάτησε ανεξαρτήτως κόμματος στο οποίο συμμετείχε;

Το ρεπορτάζ στη συνέχεια....

''Ιερόδουλες από την Ελλάδα άρχισαν να φθάνουν στην Ιταλία, ένα ακόμη αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης" γράφει η εφημερίδα της Ρώμης Il Messaggero.
Ένα μέρος της ''Ελλάδας της λιτότητας που επιβλήθηκε από την Ευρώπη αρχίζει να εξωθείται στα πεζοδρόμια που μέχρι τώρα μονοπωλούνταν από σπείρες οι οποίες  εκμεταλλεύονται Ρουμάνες, Μολδαβές και Ουκρανές πεταλούδες της νύχτας'', προσθέτει η ιταλική εφημερίδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις: Ελληνίδες ιερόδουλες φέρονται να εντοπίσθηκαν σε δρόμους που οδηγούν στην Αιώνια Πόλη, προερχόμενες από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα.
Περισσότερες βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, στην κάτω Ιταλία, το πρώτο λιμάνι στο οποίο φτάνουν τα πλοία που σαλπάρουν από την χώρα μας.
''Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες''
''Πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, διότι κάθονται μακριά από τις άλλες, σαν να μην θέλουν να εισβάλλουν στον χώρο των υπόλοιπων εκδιδόμενων γυναικών, μέχρι να βρουν τον δικό τους'', ανέφεραν αστυνομικές πηγές.
Προς το παρόν ο αριθμός τους είναι μικρός, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση.
Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν πίσω από το φαινόμενο αυτό, κρύβονται άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος, αν οι εν λόγω Ελληνίδες έχουν πέσει στα δίχτυα αδίστακτων κακοποιών που εκμεταλλεύονται εκατοντάδες κοπέλες από την Ρουμανία.
''Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες και η πείνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει εντυπωσιακά τους ανθρώπους'', σημειώνει η Il Messaggero.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.