Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πιο επικίνδυνοι και από την κυβέρνηση

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει, όπως, φαίνεται λάβει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η απόφαση των σωματείων των ΜΜΜ να μην κινηθεί κανένα μέσο αύριο Τρίτη και την Τετάρτη να κινηθεί μόνο το μετρό μετά τις 16.00. Οι διοικήσεις των σωματείων, που πρόσκεινται στην ΠΑΣΚΕ, σε  μια ενέργεια που δείχνει ξεκάθαρα το βρώμικο ρόλο των ξεπουλημένων συνδικαλιστικών ηγεσιών απαγορεύουν στους απεργούς που θέλουν να διαδηλώσουν να το κάνουν. Όσοι, λοιπόν, έχουν αυταπάτες για το ρόλο των στελεχών του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να σταματήσουν να τις έχουν. Είτε είναι εκσυγχρονιστές, είτε με το "πατριωτικό" ΠΑΣΟΚ, είτε με την Αριστερή Πρωτοβουλία, είτε με όποια άλλη αποπροσανατολιστική κίνηση έχουν σκαρφιστεί τα ξεφτέρια της Ιπποκράτους, στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική. Είναι, μάλιστα, πιο επικίνδυνοι γιατί φορούν τον φιλεργατικό μανδύα. Όσοι θέλετε μπορείτε να τους απαντήσετε με τη μαζική συμμετοχή σας στις διαδηλώσεις. Οργανωθείτε με συναδέλφους και κατεβείτε στο κέντρο της Αθήνας. Μη επιτρέψετε στους Παναγόπουλους να ορίσουν το αποτέλεσμα της σύγκρουσης. Ξεπεράστε τα εμπόδια που στήνουν και διαγράψτε τους μια και καλή. Είναι το ίδιο ΠΑΣΟΚ με το ΓΑΠ και την παρέα του.  (Στη φωτογραφία ο ΓΑΠ διατρανώνει την αντίθεσή του στο ξεπούλημα του ΟΤΕ με συμπαραστάτες τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ).

ΥΓ Ευτυχώς, το σωματείο των εργαζόμενων στο ΜΕΤΡΟ μας διαψεύδει. Μετά από πιέσεις των εργαζόμενων αποφασίστηκε να δουλέψει κανονικά το ΜΕΤΡΟ και τις 2 μέρες. Συνεπώς, όλοι στους δρόμους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.