Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΟΤΕ...Καστελορίζου

Αναδημοσιεύουμε από το "αδελφό" blog http://progigma.blogspot.com μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση που ξεβρακώνει όλους τους πατριώτες που σώζουν την χώρα ψηφίζοντας μνημόνια-μνημόσυνα. 
 

Για να πάρουμε μια ελάχιστη γεύση του μεγέθους του εθνικού εγκλήματος της πώλησης του ΟΤΕ, αρκεί η μικρή σύγκριση που σας παραθέτω.

Μιά από τις πολλές θυγατρικές του ομίλου ΟΤΕ που θα περιέλθει εξ'ολοκλήρου στην κυριότητα του γερμανικού Δ' Ράιχ, είναι και η OTE Estate. Πρόκειται για την εταιρία που διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία του ομίλου ΟΤΕ. Ως γνωστόν, σε κάθε ελληνική πόλη ο ΟΤΕ κατέχει στα κεντρικότερα και εμπορικότερα σημεία, οικόπεδα και κτίρια . Το σύνολο της έκτασης που διαχειρίζεται λοιπόν η ΟΤΕ Estate, είναι 9.32 τετραγωνικά χιλιόμετρα (http://www.ote-estate.gr/%CE%91%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%BF/tabid/75/language/el-GR/Default.aspx).

Κι από τούδε και στο εξής 9.32 τετραγωνικά χιλιόμετρα ελληνικής γης , ανήκουν και διοικούνται ουσιαστικά από το γερμανικό δημόσιο.

Το ελληνικό ακριτικό Καστελόριζο, που τόσο μας θιγόμαστε όταν ακούμε να αμφισβητείται η ελληνικότητά του, έχει συνολική έκταση 8.9 τετραγωνικά χιλιόμετρα.(http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF) Πως θα σας φαινόταν λοιπόν αν πουλούσαμε στους Γερμανούς ή στο τουρκικό δημόσιο το Καστελόριζο; Ή μήπως υστερεί ο ΟΤΕ, το νευρικό σύστημα του ελληνικού κράτους, σε στρατηγική σημασία σε σχέση με το Καστελόριζο;

Τι έχουν να πουν οι ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΗΤΕΣ και οι υπερπατριώτες Άδωνις,Καρατζαφέρης κλπ για το εθνικό αυτό έγκλημα; Είναι το μνημόνιο σωτηρία της Ελλάδας ή μήπως ξεπούλημα ;

Ο δοσιλογισμός στην Ελλάδα, δυστυχώς δεν θα πεθάνει ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.