Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Νέα προσπάθεια του Μάνεση, σήμερα, να σπάσει την Απεργία. Οι Χαλυβουργοί μας χρειάζονται!

Πριν λίγες ώρες ο απεργοσπαστικός μηχανισμός του Μάνεση, με τη βοήθεια της Αστυνομίας, προσπάθησε για μια ακόμα φορά να σπάσει την ηρωική απεργία των χαλυβουργών του Ασπροπύργου, που μπήκε στον έκτο μήνα της!

Διαβάζω νωρίτερα στο Granma:

«Οι απεργοσπάστες προσπαθούν να μπουν μέσα, με τη βοήθεια της αστυνομίας. Όσοι μπορείτε κατεβείτε στη πύλη τώρα».

Πριν λίγο, ανεβαίνει στο ίδιο μπλογκ σχόλιο-ΚΑΛΕΣΜΑ εκπροσώπου των απεργών εργατών: 

«ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.
ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 7ΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ.
ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.»

Καλούμε κι εμείς όποιον μπορεί να σπεύσει να βοηθήσει, οι ώρες είναι κρίσιμες, οι απεργοί χαλυβουργοί χρειάζονται τώρα, ακόμα περισσότερο την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.