Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Οι ευθύνες του Αφγανού

Αναδημοσιεύουμε από το blog progigma.blogspot.com ένα πολύ εύστοχο άρθρο για το ζήτημα της μετανάστευσης και της πρόθεσης πολλών Ελλήνων να ψηφίσουν νεοναζί με αφορμή το πρόβλημα αυτό.

Αφγανέ, εσύ φταις για τα δεινά μας.

Φταις:

1. Γιατί διορίστηκες εσύ κι οι συμπατριώτες σου σωρηδόν στο ελληνικό δημόσιο, με ρουσφετολογικούς όρους, τεμπελιάζοντας και επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό μας.
2. Γιατί ψήφισες πασοκονουδου από το 1981 και δώθε και μας καταδίκασες σε μιζέρια.
3. Γιατί ήρθες και μας πήρες τις δουλειές φιλέτα που συνωστιζόμασταν για να πάρουμε...καθαριστής στα φανάρια, εργάτης στις φράουλες της Μανωλάδας.
4. Γιατί μας διέλυσες το σύστημα υγείας καθιερώνοντας το φακελάκι (τους σκατοέμαθες τους γιατρούς μας)
5. Γιατί ήρθες απρόσκλητος τη στιγμή που εμείς έχουμε στείλει στρατό κατοχής μαζί με τους Αμερικάνους για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της χώρας σου.
6. Γιατί έχτισες τεράστιες πολυκατοικίες κι αυθαίρετα σε όλη την Αθήνα και την έκανες χαβούζα. Σκέψου την Κυψέλη χωρίς Αφγανούς, πόσο όμορφη φαντάζει!! Με τα καθαρά, ξασπρισμένα ελληνικά μπετά και τους ελληνικούς σωρούς σκουπιδιών - θυμίζει Σαντορίνη .
7. Γιατί οδηγείς σαν τρελός μουντζώνοντας και βρίζοντας στους δρόμους και  προκαλείς θανατηφόρα τροχαία, άσε που πετάς και τον φραπέ απ' το παράθυρο βρωμιάρη, απολίτιστε!
8. Γιατί έστησες διόδια ανα 100 μετρα και δεν μπορώ να πάω ούτε μια εκδρομη, ενώ εσύ ήρθες ατελώς, χωρίς διόδια από χιλιάδες μίλια μακριά, κοπρίτη!!
9. Γιατί έβαλες φόρο στην βενζίνη και με τα 2 ευρώ δεν τοκουνάω ρούπι.
10. Γιατί μας εκβίασες για να μένεις στα κτίρια φιλέτα 5 αρουραίων -και όχι αστέρων στο κέντρο της Αθήνας, εκμεταλλευόμενος τον δύστυχο Ελληναρά ιδιοκτήτη που σου παίρνει μόνο 100 ευρώ το μήνα κατάμαυρα.
11. Γιατί τολμάς να είσαι μουσουλμάνος σε μια χριστιανική χώρα και να θες και τζαμί - ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ- ανατριχιάζεις κι εσύ είμαι σίγουρος!!! Η χριστιανική μας αγάπη έχει χρωματικούς και εθνικούς περιορισμούς-μην τρελαθούμε κιόλας. Εσύ Χριστέ μου χρωμάτισες τον μαύρο για να τον ξεχωρίζουμε και να τον αποφεύγουμε.Άπιστοι κι άπλυτοι να αξίζουν τη βασιλεία των ουρανών σου ; Εφραίμ φυλάξοι!!Μόνο επίγεια κόλαση!
12. Γιατί φοροδιαφεύγεις, δεν έχεις κάνει έναρξη επαγγέλματος στα φανάρια και δεν κόβεις αποδείξεις όπως όλοι εμείς οι Έλληνες πατριώτες, δεν πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές ενώ σε παρακαλάνε οι Έλληνες αφεντικά σου στη Μανωλάδα, να σου κολλήσουν ένσημα.
13. Γιατί κλέβεις όπου βρεθείς, μπαίνεις στα σπίτια μας και μας γδύνεις για να ντυθείς και να φας- και μας κλέβεις και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων μας, μας αυξάνεις τα όρια ηλικίας, μας ποτίζεις γεννόσημα φάρμακα, αλλά οκ κυρίως με νοιάζει που μου κλεψες τον βαφτιστικό μου σταυρό μπάσταρδε,με τη σύνταξη θα ασχολούμαι από τώρα;
13. Γιατί πας στα γήπεδα, κι ενώ έχεις στήσει πρώτα το ματς και τα κονομας από το στοίχημα, μας βάζεις στη συνέχεια να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας οι γαυροβάζελοι για τα δικά σου συμφέροντα.
14. Γιατί σφάζεις και είσαι επιρρεπής στην βαριά εγκληματικότητα, όχι γιατί είσαι εξαθλιωμένος και
οι πόλεμοι και το ανύπαρκτο κράτος σου σε κράτησαν παντελώς αμόρφωτο, αλλά επειδή το DNA σου έχει λιγότερα χρωμοσώματα απ' το ελληνικό , σου λείπει το χρωμόσωμα"M.A.L.A.K.A.S" - η μόνη διεθνής ορολογία για την οποία συνεχίζουμε να είμαστε γνωστοί ακόμα. Έχεις δει άλλωστε Έλληνα να διαπράττει εγκλήματα σαν τα δικά σου;
Ο Δουρής, ο Ρωχάμης,ο Πάσαρης, ο Ψωμιάδης και τόσοι άλλοι απ' την Καμπούλ δεν είναι;
 Χρυση Αυγή ρε , να ξεβρομίσει ο τόπος !!! Ναι ρε , με τους Ναζί καλύτερα παρά με τους προδότες Εβραίους πολιτικούς μας (Καραμανλής, Παπανδρέου, Σημίτης, Αλογοσκούφης είναι κοινά ονόματα στα σοκάκια του Τελ Αβίβ). Εβραίο δεχόμαστε μόνο για Θεό (βλέπε Ιησούς). Για πολιτικοί δεν κάνουνε , λέμε!!
Όπως ξεβρόμισε η Ελλάδα το 40-45, όπως απαλλάχτηκε απ' ταμιάσματα στο Δίστομο και τα Καλάβρυτα , έτσι θα καθαρίσει και τώρα!
Εμπρός Έλληνες, για νέους Πηλιους Γούσιδες, Εφιάλτες, Χήτες,Ταγματασφαλήτες κι άλλες περήφανες στιγμές!
Ο δοσιλογισμός δεν είναι στο DNA σας αλλά αν θέλετε πραγματικά να υπερέχετε από τους υπόλοιπους λαούς,πρέπει να τον προσθέσετε!!!
Κι έτσι η ιστορία θα επαναλαμβάνεται, μόνο και μόνο επειδή ποτέ δεν διδασκόμαστε απ' αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.