Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Η Μάγια και ο Ψηλός

Δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά: 
«Στο πλαίσιο της πολιτικής του δημάρχου κ. Παναγιώτη Φασούλα για την ενίσχυση της τουριστικής εικόνας της πόλης, ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με τη βουλευτή κ. Μάγια Τσόκλη και με την παρουσία αντιδημάρχων μαθητών και δασκάλων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, αποχαιρέτισαν τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου της εταιρείας "AIDA". Στους ξένους επισκέπτες, που αναχωρούσαν, μοιράστηκαν δώρα με παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα και ταξιδιωτικούς χάρτες (προσφορά χορηγών), ως ένδειξη της πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας και ως ανάμνηση, από το πέρασμά τους από την πόλη του Πειραιά, δείχνοντας μια άλλη εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας»
Αυτή, λοιπόν, είναι σύμφωνα με την κα. Τσόκλη και τον κ. Φασούλα, η εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που στέλνει τα παιδιά της να ευχαριστήσουν τους φραγκάτους επισκέπτες της για τα ευρώ που αφήνουν. Εμάς, πάντως, η εικόνα αυτή φαίνεται ίδια με την εικόνα της Ελλάδας του '50, τότε που έτρεχαν τα κορίτσια της Τρούμπας να υποδεχτούν τον αμερικάνικο στόλο. Φαίνεται ότι μετά το Μαυρογιαλούρο θα πρέπει να προβάλλεται πιο συχνά πλέον και η ταινία "Καλως ήρθε το δολλάριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.