Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

27 χρονών νεκρός γιατί ήταν σκουρόχρωμος.
Δράσε τώρα. Έχεις ήδη αργήσει

Ένας νέος άνθρωπος, ένας φτωχοδιάβολος 27χρόνων δολοφονήθηκε χθες στην Αθήνα από 2 φασίστες φονιάδες. Από 2 κτήνη που στις 3 το πρωί, στο σκοτάδι σκότωσαν ένα παληκάρι γιατί είχε την ατυχία να γεννηθεί μαυριδερός. Σκότωσαν ένα μέλος του πιο αδύνατου κομματιού της ανθρωπότητας. Των μετανάστων που ψάχνουν ένα τρόπο να επιβιώσουν. Των ανθρώπων που ζουν σαν σκλάβοι στην πραγματικότητα.
Καλώ, εσάς, τους λίγους που διαβάζετε αυτή την ανάρτηση να δραστηριοποιηθείτε. Μιλήστε με τους γνωστούς, με τους φίλους, με τους συγγενείς σας για τον κίνδυνο του φασισμού. Αν είναι από αυτούς που δείχνουν ανοχή στο φασισμό χτυπήστε τους καμπανάκια. Προσπαθήστε να καταλάβουν ότι ανέχονται μια ιδεολογία που οπλίζει το χέρι φονιάδων οι οποίοι στρέφονται εναντιών των πιο αδύνατων.
Αν πάλι είναι απο αυτούς που δεν έχουν καμιά συμπάθεια αλλά δεν κάνουν και τίποτα μπροστά στην όξυνση του φαινομένου βάλτε τους στο παιχνίδι. Πείτε τους ότι ο φασισμός μας αφορά όλους. Σήμερα, είναι οι μετανάστες, αύριο οι ομοφυλόφιλοι, οι ανάπηροι, οι κομμουνιστές, οι κοντοί, οι χοντροί, ο οποιοσδήποτε ανακυρήξουν οι μέντορες του ναζισμού σε εχθρό.
Όσο για εσάς που υιοθετείτε το φασισμό ένα θα σας πω. "Λεβεντόπαιδα" όποιος είναι παληκάρι τα βάζει με τους ισχυρούς υπό το φως του ήλιου. Όχι τη νύχτα με τον πιο αδύναμο.

ΥΓ. Χθες η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι θα συνδράμει στην επέμβαση των Γάλλων στο Μάλι. Θα συνδράμει να χυθεί αίμα ενός ακόμα λαού και νέες ορδές προσφύγων να δημιουργηθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.