Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η τρικομματική κυβέρνηση 4 μέρες μετά τη δολοφονία του Σαχτζάτ Λουκμάν δίνει σύνθημα στους Νεοναζί :
Συνεχίστε

Η αστυνομία της κυβέρνησης του Σαμαρά, του Δένδια, του Βορίδη, του Γεωργιάδη, του Φαήλου, του Κασιδιάρη (α, όχι αυτός ακόμα το παίζει αντιπολίτευση) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα λειτουργεί τηλεφωνικός αριθμός καταγγελίας ρατσιστικών επιθέσεων. Στην ανακοίνωση ανάμεσα στα άλλα που λένε είναι ότι αν στην υπόθεση της επίθεσης εμπλέκεται μετανάστες που δεν έχει άδεια παραμονής στη χώρα θα συλλαμβάνεται και θα απελαύνεται. Η είδηση αυτή στα αφτιά οποιουδήποτε έχει σώας τας φρένας και δεν έχει υιοθετήσει ναζιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις ακούγεται σαν το καλύτερο μήνυμα στα Τάγματα Εφόδου να συνεχίσουν τα πογκρομ τους με μεγαλύτερη ένταση αφού ποιος μετανάστης, με ή χωρίας χαρτιά αγού και οι μετανάστες με χαρτιά δεν θέλουν να έχουν και πολλά πάρε-δώσε με την αστυνομία, θα καταγγείλει περιστατικό ρατσιστικής βίας;
Είναι πραγματικά άξιο απορίας που θα φθάσει αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο υπουργός, οι οποίοι έχουν κάνει τη Χρυσή Αυγή να νιώθει αμήχανα αφού η πολιτική της κυβέρνησης εφαρμόζει σε απόλυτο σχεδόν βαθμό τα μέτρα των νεοναζί. Ήδη, έχει ανοίει η κουβέντα για επαναφορά της θανατικής ποινής. Μέχρι και στο Βήμα υπήρξε άρθρο που άνοιγε την κουβέντα. Τα μονοπάτια που μας οδηγούν είναι πολύ σκοτεινά γιατί ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα η φτώχεια και η εξαθλίωση θα  φέρουν την οργανωμένη αντίδραση. Για αυτό παίρνουν τα μέτρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.