Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Μέχρι χθες το αρνιόσουν.
Σήμερα έμαθες (με το χειρότερο τρόπο)
Αν συνεχίσεις να τους υποστηρίζεις
ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Από http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=336650

Φυλλάδια της Χρυσής Αυγής σε σπίτι συλληφθέντος για τη δολοφονία του 26χρονου Σερντάρ Γιακούμπ

Νέα διάσταση παίρνει η δολοφονία του 26χρονου μετανάστη στα Πετράλωνα, μετά τον εντοπισμό πενήντα φυλλαδίων της Χρυσής Αυγής στο σπίτι ενός από τους φερόμενους ως δράστες.
Σε έρευνα που έκανε η αστυνομία στα σπίτια των δύο φερόμενων ως δραστών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός από τα φυλλάδια που βρέθηκαν στο σπίτι του 25χρονου, τρία στιλέτα τύπου πεταλούδα, ένας σουγιάς, μία μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία σιδερογροθιά, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, δύο ξύλινα ρόπαλα και μία σφεντόνα.
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό και οι δύο συλληφθέντων είναι προσεσημασμένοι για κλοπή από το 2007, αλλά ενώ εκκρεμούσε αυτή η υπόθεση, ο 29χρονος προσελήφθη στην Πυροσβεστική. Πηγή του Πυροσβεστικού Σώματος, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος υπέβαλε τα δικαιολογητικά για την πρόσληψή του το 2008 και προσελήφθη το 2009. Επειδή η υπόθεση της κλοπής δεν είχε εκδικαστεί, το ποινικό του μητρώο ήταν λευκό.
Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.  

6 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ-ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΑΣ-ΧΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασιστάκο το αίμα του 27χρονου Σερντάρ Γιακούμπ δεν σου λέει τίποτα; Ακόμα ζεστό είναι ρε. 27χρονών ρε πήγαινε για δουλειά 3 το πρωί από το Περιστέρι στα Πετράλωνα με ποδήλατο ρε φασίστα. Πως έχεις μεγαλώσει ρε; Τι σκατά έχεις στο κεφάλι σου; Ένα νέο παιδί πέθανε γιατί γεννήθηκε μαυριδερό,ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΕΛΟΥΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο τελευταίο δεν έπρεπε να το δημοσιεύσω γιατί είναι υβριστικό.
    Απλά ήθελα να μάθω αν είστε πολλοί που γράφετε τα σχόλια;
    Τα ρατσιστικά που έχετε γράψει κομμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΛΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΕΝΩΝ..ΠΛΕΟΝ,ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν θεωρείς δημοκρατικό δικαίωμα το να διαδίδεις ρατσιστικές και ναζιστικές αντιλήψεις δεν ξέρεις τι είναι η δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.